OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samuelille olen hankkinut kesäksi niitä hehkuttamiani pastellisävyisiä vaatteita ja muutama printtipaitakin mahtuu joukkoon. Krabilta tuomani banaanipaita on aika hauska, tismalleen samanlaista ei tule ainakaan ihan jokaisella vastaan. Valkoisia teeppareita löytyy ehdottomasti eniten, sillä valkoinen käy kaiken kanssa ja on tummaa väriä viileämpi vaihtoehto helteellä. En ole vielä ehtinyt hankkimaan pojalle farkkushortseja, itseasiassa taidan leikata sellaiset jostain jo lyhyeksi jääneistä farkuista. Uikkarit ja kesäkengät ovat myös hankintalistalla, mutta onhan tässä nyt aikaa…. Ainakin kaksi viikkoa! Vanhat lippikset ovat edelleen sopivia ja ainakin yhdet ehjät aurinkolasitkin löysin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ostanut Krabin lomallani juurikaan shoppaillut, mutta banskupaitaa ja saman kuosin pussukkaa en vaan voinut vastustaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Snäpärit ovat kuuluneet jo useampana vuonna S:n kesätyyliin! Miikan kaveri on tuonut New Eran lippikset Jenkeistä. Warpin sandaalit ostin Stadiumista viikko sitten, hintaa niillä oli hurjat 2,50 euroa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. T-paita, H&M, shortsit, *Gugguu, lippis, New Era ja reppu,* Lindex
2. T-paita ja shortsit, *Gugguu, kengät, Adidas ja laukku, Ikea
3. T-paita, *Gugguu ja shortsit, Burberry
4. T-paita, Benetton, shortsit, H&M, lippis, New Era ja sandaalit, Warp
5. T-paita ja aurinkolasit, Lindex, shortsit ja lippis, Gugguu
6. Hihaton paita, Papu, shortsit, *Gugguu ja aurinkolasit, Lindex

Nämä kasaamani asukokonaisuudet ovat keskenään aika samanlaisia, eikä kyllä oikeastaan ole mitään väliä, miten alaosat ja yläosat yhdistelee. Omaia suosikkejani ovat asut, joissa on vaaleankeltaiset  shortsit, niin herkut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä postaukset oli hauska toteuttaa, samalla kartoitin itsekin, että mitä meiltä vielä puuttuu – ja mitä on tarpeeksi. Suosittelen tyhjentämään niin omat kuin lastenki vaatekaapiy kokonaan ja kartoittamaan kesävaatteiden tilanteen, eipäs tule ainakaan niin helposti tehtyä mitään turhia ostoksia!

-Maj

2 Comments

 1. Heta 2.5.2016

  Hei! Kiitos mahtavasta blogista! Mistä olet löytänyt nuo valkoiset tarralliset Addun Superstarit?

  Vastaa
  • Maj 2.5.2016

   Hei! Superstarit on Intersportista ostettu – ja kiiiiitos, ihana vaan jos blogi jaksaa kiinnostaa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *