Lumeton piha ja siellä keltainen nurmikko, meidän terassille ei tuule yhtään ja parina päivänä nurkkapaikalla on jo voinut istuskella ilman takkia. Odotan ensimmäisiä leskenlehtiä, jännitän selvisikö minttupuskani talvesta? Auringon paistellessa askelkin tuntuu kevyemmältä ja kuiva asfaltti pistää hymyilyttämään. Aamulla ei väsytä enää niin paljon ja illalla on oudon valoisaa. Eteisessä on pari kiloa hiekkaa ja päiväkodista porhaltaa kotiin kaksi kuraista tyyppiä. Hyppynarut ja hiekkalelut on aika kaivella esiin.

Olen odottanut sandaalikelejä jo viime syksystä asti. Trenssi ja nahkatakki ovat jo valmiudessa, mutta useimpina päivinä on ollut vielä liian viileää. Voihan culottes-housut ja avokkaat, en malta enää! Forecan mukaan huomenna, ylihuomenna ja ehkä perjantainakin sataa, no ainakin pölyt puhdistuvat. Jospa se sade tietää vihertävää nurtsia? Toivotaan, että lauantaina saadaan nauttia kauniista kevätpäivästä. Haluaisin kattaa ystävälle kahvit ulos.

Täällä ollaan pärjäilty loistavasti, maanantai oli poikkeuksellisen hyvä, noh maanantaiksi. Meidän eilisen iltasekoilut arkitohinat on vielä nähtävissä Snapchatin puolella (@magicpoks). Tänään taidamme lasten kanssa laittella vain ruokaa ja ladata akkuja, saa mun puolesta vaikka sataa kaatamalla.

-Maj

0 Comments

 1. inkkari 6.4.2016

  Ihana kevät! Täällä jo pihaa rapsuteltu ja terassi pesty:) Melko maukkaat sandaalit!

  Vastaa
  • Maj 7.4.2016

   Siellä ollaan oltu tehokkaina. Mä just funtsin, että pitääkö piha rapsutella, vaikka lehtiä ei siellä oliskaan? :O

   Vastaa
 2. Milla 6.4.2016

  Wau mitkä sandaalit :) kesää odotellessa…

  Vastaa
  • Maj 7.4.2016

   Kiitos, mä en malta odottaa, että saan laittaa sandaalit jalkaan <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *