Kevätkynteni eivät hehku edellisvuosien tapaan korallin sävyssä, vaan tänä vuonna ne ovat viileän harmaat. Sain kolme Treat Collectionin kynsilakkaa testattavakseni ja ihastuin tähän kauniin harmaaseen sävyyn, joka on nimeltään ”Fashion week”. Treat Collectionin lakoissa on kevyt, nopeasti kuivuva koostumus ja vaikka pigmenttiä riittää, niin lakka on silti helppo poistaa – tärkeä ominaisuus, etenkin tummien sävyjen kohdalla. Sanoisin lakan kestävyyden olevan ihan normaali, lakka pysyy kynsissä muutaman päivän kauniina, mutta sen pidempään ei ainakaan mulla yksikään lakka pysy.

Treat Collectionin lakoissa ei ole käytetty haitallisiksi luokiteltuja kemikaaleja, lakan koostumuksen sanotaan olevan ”5-free” eli se ei sisällä formaldehydia, formaldehydi resiiniä, tolueeniä, dibutyyliftalaattia eikä kamferia. Täältä löydät halutessasi lisää infoa.

-Maj

0 Comments

 1. ida365 4.4.2016

  Uuuu, aikas kiva toi harmaa! Mä haaveilen tummanvioletista lakasta susta inspiroituneena…

  Vastaa
  • Maj 7.4.2016

   Persikansävyt on jotenkin nyt niin nähtu – ainakin tällä viikolla tuntuu siltä :D

   Vastaa
 2. Mirtsu 6.4.2016

  Treat Collectionin lakat on ihan parhaita <3 toi harmaa on tosi kiva sävy.

  Vastaa
  • Maj 7.4.2016

   Outoa sanoa näin harmaasta – mutta se on jotenkin niin raikkaan sävyinen? :)

   Vastaa
 3. Väritön 6.4.2016

  Minäkin olen lueskellut noista ja ajatellut, että täytyy ehdottomasti testata, juurikin noiden vähempien myrkkyjen vuoksi. :)

  Vastaa
  • Maj 7.4.2016

   Voin suositella lämpimästi, laatu on hyvä ja haitalliset aineetkin on minimoitu, siitä plussaa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *