Fiilistelen kovasti jo kesäpukeutumista, eihän tässä ole enää kuin muutama hassu viikko odoteltavana ja me pääsemme lämmittelemään etelään. Palaamme takaisin lomalta kesäkuun puolella ja toivottavasti silloin saadaan nauttia jo täällä Suomessakin lämpimistä ilmoista.

Suurin osa viime kesän vaatteista on jäänyt lapsille pieniksi ja olen kartuttunut lasten kesävaatevarastoa muutamilla uusilla, ihanilla jutuilla. Keräsin Inchin blogikirppiksestä asti työhuoneessani lojuneelle rekille Rebekan kesävaatteita kuvattavaksi. Rekille on muuten kätevä nostella jokaisen tyypin matkalle otettavat kamat ja miettiä mitä puuttuu tai onko joku ihan turhaa. Uikkarit ainakin on vielä hankkimatta, mutta muuten taitaa tytön garderobi olla aikalailla kondiksessa.

*Postauksessa tähdin merkityt tuotteet ovat tulleet kampanjan kautta tai saatu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesän lastenvaatteissa ovat ihastuttaneet pastellisävyt, vaalea denim ja pirtsakat printit, joita on kiva yhdistellä mustiin ja valkoisiin perusvaatteisiin. Persikan sävyiset vaatteet miellyttävät niin äidin kuin tyttärenkin silmää. Rebekka itse rakastaa asusteita, aurinkolasit ovat hänen mielestään mageita ja oma pieni käsilaukku on must. Korujakin hän tykkää käyttää, toisinaan aika överistikin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rebekan kesävaatteet ovat loistavasti yhdisteltävissä keskenään ja luulenkin tytön keksivän itse aika hauskoja ja villejäkin yhdistelmiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ylhäällä kuvassa lemppariprintit! Ensimmäisen kuvan mekko oli vielä viime kesänä turhan reilu ja mekon takana oleva toppi on Viivin vanha, persikansävyinen printtitoppi on Zarasta ja kesäpöksyt *Lindexiltä.

Alla olevaan kuvaan kokosin rekin vaatteista neljä valmista asukokonaisuutta. Kuvien yläosat ja alaosat voi mistä tahansa asusta vaihtaa keskenään ja silti yhdistelmät toimisivat, eikö vain? Voi, kunpa oma vaatekaappini olisi yhtä toimiva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Toppi, *Gugguu, shortsit, Zara, ponnari ja rannekorut, Accessorize ja aurinkovoiteet, *Louis Wildmer
2. Shortsit, toppi ja laukku, Zara ja aurinkolasit, Lindex
3. Valkoinen t-paita ja laukku, Zara ja hame, *Gugguu
4. Mekko, Mini Rodini ja huivi, *Lindex ja pieni pussukka, tuliainen Krabilta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rebekan lempparilaukut oikealla, en kyllä usko, että niitä kaikkia raahataan mukanamme reissuun, yksi riittää varmasti ihan hyvin.

summer otufits for girl

Kesä on ehdottomasti pukeutumisenkin kannalta lempivuodenaikani. Moni fiilistelee syksyn ihania kerroksia, mutta mun mielestä shortseissa on parasta viilettää menemään. Lapsillekin hankin aina innoissani kesäjuttuja, viime kesänä hellekelit vaan jäivät aika minimiin. Oletteko te jo tehneet kesäksi lastenvaatehankintoja? Kolahtiko tämä postaus yhtään, haluaisitteko nähdä vastaavan setin pojan vaatteilla toteutettuna? Voin tehdä sellaisen, jos vain kiinnostusta riittää  :)

TULE JO KESÄ!

7 Comments

 1. maiju 28.4.2016

  Ihanan värikkäitä kesävaatteita! Ehdottomasti kiinnostais poikien vastaava kun kotoa yksi pieni poika löytyy :)

  Vastaa
  • Maj 29.4.2016

   Moikka Maiju! Kiva kuulla, että kiinnostelee! Voin toteuttaa postauksen, vaikka täällä kommenttiboksissa ei sun lisäksi muita asiasta innostuneita olekaan, hihih :D Kiva kun laitoit kommenttia <3

   Vastaa
 2. Inkkari 28.4.2016

  Tosi nättejä asuja👍

  Vastaa
 3. Milla 29.4.2016

  Ihania vaatteita! Tulis jo kesä!!

  Vastaa
 4. Heidi 29.4.2016

  Tee ehdottomasti samanlainen myös Samuelin asuista! Meidän poika on vielä ihan pienen pieni mutta lastenvaatteita katsoo aina mielellään :)

  Vastaa
 5. H 29.4.2016

  Oma poika on vasta 9kk, mutta silti pojankin kesäasut kiinnostaa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *