Aurinko on paistanut tänään täydeltä terältä äideille, vitsit miten ihanaa! Meidän viikonloppu on ollut leppoisa ja erittäin ruokapainotteinen, grilli on sihissyt tasaiseen tahtiin. Ollaan oikein urakalla nähty ystäviä ja perhettä, eilen oli ihana kapsahtaa oman äitini kaulaan pitkästä aikaa, kun kutsuimme heidän ennakkoon viettämään äitienpäivää tänne meille.

Tänään pidimme vapaapäivän ruuanlaitosta ja käväisimme Marusekissa äitienpäivälounaalla, söin niin paljon sushia, että jouduin anoppilassa tuskailemaan mahani kanssa ja skippaamaan kahvittelut :D Lapsille tämä päivä on ollut niin tärkeä, aamulla pienet liikkikset heräsivät innosta täristen perinteisesti laittamaan aamiaista mulle ja sain ihania lahjojakin. Eikö asiaan kuulukin teeskennellä nukkuvaa, vaikka onkin jo tovin kuunnellut keittiöstä kantautuvaa kolinaa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jo kolmantena iltana peräkkäin olen nukahtanut sohvalle, touhukkaat, ulkona vietetyt päivät vaativat veronsa. En eilenkään suunnitelmistani huolimatta kyennyt raahautumaan koneelle – ehkäpä kukaan ei osannut edes kaipailla postausta?

Ihanaa äitienpäivän iltaa vielä kaikille mammoille, nautitaan vielä hetki päivänsankareina. Mulle ainakin on luvattu tehdä iltapalaa, jos kykenen ähkyiltäni vielä syömään jotain tänään ;)

-Maj

9 Comments

 1. Heidi 8.5.2016

  Heippa! Kiva kuulla että äitienpäivä on ollut onnistunut, täällä myös maha pullollaan sushia 😜 Kerrotko kenen valmistama hame sinulla on, näyttää just sellaiselle mitä olen etsinyt :)

  Vastaa
  • Maj 8.5.2016

   Moikka Heidi! Se on itseasiassa Selectedin mekko, jossa on selässä sellainen pieni ”kurkistusluukku” :)

   Vastaa
 2. siljasofia 8.5.2016

  Ihania kuvia! :) ja asiaan todellakin kuuluu teeskennellä nukkuvaa, ettei aamupalayllätykset mene pilalle :D

  Vastaa
  • Maj 8.5.2016

   Mä en oikein malttanut odottaa, haha, laitoin salaa yläkerrassa pyykkejä kuivumaan ja pelkäsin koko ajan ”jääväni kiinni” ;D

   Vastaa
 3. Kielo 8.5.2016

  Minkä merkkiset nuo ihanat kengät on?

  Vastaa
  • Maj 8.5.2016

   Helou! Nuo on vanhat kengät, joskus aikoinani olen ne Mangosta ostanut :)

   Vastaa
 4. Ulla 9.5.2016

  Ootte kyllä kaunis perhe <3

  Vastaa
  • Maj 9.5.2016

   Eikä, voi Ulla, kiiiitos <3 <3 Meikä mutsi se vaa vanhenee, mutta lapset komistuu ja kaunistuu ;)

   Vastaa
 5. Lil 9.5.2016

  Ehkä ihanimmat kuvat, mitä blogissa on ollut. Kaunis äiti ja suloiset lapset.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *