Olin lähdössä kotoa ensin siisteissä, vajaamittaisissa housuissa ja ohuessa neuleessa, kenkiä myöten kokonaan mustassa asussa, mutta sitten jostain olkkarin uumenista kuului: eikös tuo ole vähän synkkä asu? Harvoin kotona kukaan kommentoi mitään vaatteistani, vaikka ihan mielelläni kuulisinkin palautetta. Tällä kertaa Miika oli niin oikeassa, vaatteeni olivat jotenkin aivan liian vakavat ja synkät aurinkoiseen iltapäivään. Vaihdoin päälle kotipaitani ja repaleiset farkut – ja olkkarista tuli kommenttia, että nyt niin paljon pirteämmän näköinen :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paita – Bik Bok
Farkut – Vila
Kengät – & Other Stories
Laukku – Furla
Aurinkolasit – Fendi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näillä sitten mentiin! Nuo jalassani olevat & Other Storiesin kengät ovat lempparini, niissä on kahdessa kohtaa tarrakiinnitykset, joten ne saa kätevästi säädettyä kapeammallekin jalalle sopiviksi. Varpaat eivät pääse niin pahasti työntymään ulos kengästä :)

-Maj

2 Comments

 1. Anni 4.5.2016

  Hei, olen ihastellut Furlaasi moneen otteeseen, enkä tunnista mallia. Mikä malli mahtaa olla kyseessä? Laukku on täydellisen näköinen ja kahvat näyttävät kestäviltä :)

  Vastaa
  • Maj 4.5.2016

   Hei Anni! Vitsit, en mäkään tiedä sen mallia? Se on kyllä ollut tosi hyvä laukku, todella kestävä ja laadukas kaikinpuolin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *