OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bikinit – Bik Bok
Sandaalit – Monki
Aurinkolasit – Fendi
Aurinkorasvat – Louis Widmer *give away

Mä pakkaan lomalle aina mukaani mustat bikinit, sillä mustaan voi aina luottaa. Se on tuttu, turvallinen ja varmasti toimiva vaihtoehto. Omani ovat tosi perusmallia, yläosa ilman olkaimia ja alaosa on sivuilta sidottava.

Tällä kertaa vanhat palvelijat saivat matkalaukkuun seurakseen haalistuneen oranssin ja nuden väriset biksut – ja itseasiassa olen uskaltautunut jo käyttämään molempia! Miksi muuten aina tuntuu siltä, että loman alussa olen ainoa tyyppi, joka on ekaa kertaa rantsussa pälyilemässä huolestuneena ympärilleen talven karhean ihonsa kanssa – ja kaikki muut ovat rennosti kuin kotonaan, ihanan päivettyneitä. Missä ovat kaikki muut ujot kohtalontoverit? :D

-Maj

1 Comment

  1. Inkkari 22.5.2016

    Se tunne taitaa olla tuttu monelle. Täällä suomessakin nyt biksukelit, ihanaa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *