Tein ystävälleni Emmille lauantaina meikin, hän oli lähdössä viettämään iltaa synttärijuhlien merkeissä. Emmi sai minulta ystävänpalveluksena meikin ja antoi kiltisti kuvata itsensä tänne blogiin, esikoistyttömme siinä leikkivät – ja mikä tärkeintä, saimme samalla vaihdettua piiitkästä aikaa kuulumiset. Ikävä kyllä mulla ei ollut aikaa ottaa vaihe-vaiheelta kuvia, mutta ehkä silti jotain inspistä tai vinkkejä saatte poimittua näistäkin kuvista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emmiseni on kaunis saunan raikkaanakin, hänen kevyeen arkimeikkiin kuuluu ohut meikkipohja, kulmien korostus, ripsari ja aurinkopuuteri. Kiireisiä aamuja helpottaakseen ystäväni testaili ripsienpidennyksiä, mutta niistäkin hän luopui pari kuukautta sitten, koska huollossa ravaaminen on paitsi aika kallista, niin myös aikaa vievää touhua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytin pohjaan Lumenen Blur-meikkivoidetta ja korvasin puuterin EDM:n meikkipohjalla. Ihon pienet virheet peitin MAC:in peitevoiteella ja valoa kasvoille toi Lumenen valokynä. Lopuksi sudin lisää valoa NYX:in Contour-paletin vaaleimmalla korostussävyllä ja varjostin vähän kasvoja, varjostusväriä käyttäen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ennen meikkiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse meikkipohjan ei tarvitse olla paksu pakkeli, vaan peitetuotteita kannattaa levittää paikallisesti ja muuten pohjan voi jättää kevyemmäksi. Tässä kuvassa näkyy (oikealla puolella paremmin) kuinka levitän valokynää silmien alle ja juonteenalkuihin. Ihan tismalleen samalla tavalla kuin itsellenikin meikkiä tehdessä, kun joku sitä aikaisemmin kyseli :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä valmis meikkipohja -ja Emmiäkin meinaa jo naurattaa. Everyday Mineralsin jojoba-pohja on kyllä ihana, tykkään sen läpikuultavuudesta. Jos iho alkaa kiiltelemään illan mittaan, niin kerran kun kevyesti käy kabukilla kasvot läpi, niin kiilto pysyy kurissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No, sitten onkin jo tehty silmämeikki (ja kaikki muukin) valmiiksi, käytin myös muutamia ripsitupsuja tuomaan volyymia katseeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten vaan sokk… paplarit irti, minikrepparia ja tupeerauskampaa latvalle – ja rouva oli valmista kamaa kekkereille. Hän oli tuona iltana, ja on kyllä aina muutenkin niin upea ilmestys! Mä oon meikkaillut Emmiä muutaman kerran, joten homma sujuu jo ilman stressiä, ilmesti rouva itsekin on tykännyt sutimistani meikeistä, sillä vuosi sitten sain kunnian tehdä hänelle häämeikinkin.

Emmi kertoi, että meikkipohja pysyi kauniina koko illan – ja saman olen itsekin tästä yhdistelmästä todennut.

-Maj

8 Comments

 1. Inkkari 15.5.2016

  Tosi kaunis Emmi, meikki niin luonnollisen nätti!

  Vastaa
  • Maj 16.5.2016

   Ihana komentti ja olen samaa mieltä, Emmi on luonnollisen kaunis :)

   Vastaa
 2. Rena 15.5.2016

  Wow, she looks adorable!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 3. Ei näin! 16.5.2016

  OMG!! :D

  Vastaa
 4. Marianne 16.5.2016

  Todella kaunis ja luonnollinen meikki! Osaat kyllä meikata hyvin :)

  Vastaa
 5. jassi 18.5.2016

  Tosi kiva ja raikas meikki =) paitsi videona ois toiminut tää postaus ehkä paremmin niin olisi nähnyt esim miten laitat noita korostuksia/häivyttelet..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *