OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huh, sain hetki sitten lapset unille ja nyt vietän lauantai-iltaa ihan itsekseni. Ensiksi laitoin Lumenen uuden, kirkastavan ja kevyesti kuorivan, pikanaamion kasvoilleni – ja nyt ihollani vaikuttelee Nafhan kosteuttava kasvonaamio. Pari minuuttia sitten lakatut kynnet odottelevat myös kuivumistaan, eli just sopiva hetki naputella pikapostaus, ennenkuin hoidan viimeiset pakkaushommat kondikseen. Huh, että inhoan pakkaamista y l i kaiken!

Kuvissa komeilee Essieltä saamani superherkulliset, hempeän sävyiset Bridal Collection kynsilakat, siinä niin uusien kotishortsieni päällä. Lakkasin kynteni tuolla läpikuultavalla nuden sävyllä, se kyllä levittyi tosi kauniisti ja kynsistä tuli ihanan siistit, mutta niin luonnolliset. Kahden lakkakerroksen jäljiltä lopputulos on läpikuultava. Nämä kevätkokoelman lakat on nimettu hauskasti, mun käyttämän lakan nimi on ”Steal His Name”  – Uuu, yes I did it. Kynsissä mulla on ollut vuoronperään kolmea sävyä, joko helmen harmaata, todella tummaa (viinin)punaista – tai sitten jotain ihan tosi luonnollisen sävyistä lakkaa. Korallinsävyiset kynnet kyllästyttää, vaikka yleensä aina näin kesää kohden innostun juurikin kirkkaista sävyistä. Huomenna lupailin lakata Rebekan kynnet Essien lakoilla (joku toinenkin ihastui näihin!) ja tietysti pelkästään yhden käden kynsiin pitää käyttää ainakin kolmea eri väriä. 

Tänään olen puuhastellut muutenkin kauneusjuttujen parissa, tein ystävälleni meikin – nappasin hänestä pari kuvaakin, ja voipi olla, että postailen niitä tänne blogiin. Kiinnostaako teitä Extreme makeover, ennen/jälkeen-kuvat? xD
No nyt kynnetkin taitaa olla jo kuivuneet, en keksi enää mitään syytä luistaa pakkaamisesta…

-Maj

2 Comments

  1. Jenny 15.5.2016

    KIINNOSTAA todellakin kaikki muodonmuutosjutut!! Ne on aina viihdyttävää luettavaa ja sitä inspiroituu itsekin siitä kuinka meikillä saa aikaan ison eron :)

    Vastaa
  2. Jenni 15.5.2016

    Kyllä kiinnostaa! :) Oikeastaan kaikki mitä kirjoitat :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *