Oliivinvihreää kahinatakkiani tuli pidettyä tosi paljon pari viikkoa ennen reissua, survoin sen laukkuuni tai heitin auton takapenkille, koska vettä tiputteli taivaalta vähän tuon tuostakin. Ei ehkä se kaikista kaunein yksilö, etenkään ryppyisenä näissä kuvissa, mutta hitto soikoon miten kätsy se kuitenkin on :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki – KappAhl
Paita – Bik Bok
Farkut – Zara
Lasit – Fendi
Tennarit – Converse
Laukku – Furla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanhempani tulivat tänään tänne kanssamme lomailemaan – ja raportoivat, että a) meidän nurtsi on leikattu heidän toimestaan ja b) Suomessakin on nyt lämmintä! Vitsit miten ihanaa, jospas se kesä starttaisi nyt oikein kunnolla :) Oletteko päässeet jo rantsuun asti nauttimaan auringosta?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *