Kesäkassin pitää olla kevyt, mutta tilava, eikä se saa säikähtää vettäkään! Mulla on kulkenut rantsukamat Afrikasta ostetussa kassissa jo useamman kesän, tästä postauksesta voit kurkata miltä se näyttää. Muovista punottu(?) kassi on ollut superkestävä ja usein raahaan sen reissuunkin mukaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pari viikkoa sitten löysin räikeähkölle kassilleni tyylikkäämmän haastajan Tammelantorin laidalla sijaitsevasta Café Decosta, pienestä kahvilasta, joka myy myös sisustustarvikkeita. Kassi oli varsinainen heräteostos, sillä bongasin sen kävellessäni kahvilan ohi ja kipaisin samantien ostamassa sen äitienpäivälahjaksi omalle äidilleni, ja olihan toki anopinkin saatava omansa. Jos sinulla on kesäkassi hakusessa, niin käyhän Café Decosta kurkkaamassa, näitä on saatavana mintunkin värisenä.

-Maj

2 Comments

 1. Leija 10.5.2016

  Paljonko tuo maksoi? :)

  Vastaa
  • Maj 10.5.2016

   Kassin saa itselleen vähän alle 20:lla eurolla :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *