Lasten matkalaukut on lastattu uimaleluilla ja omilla tärkeillä tavaroilla! Samuel sai vanhemmiltani joululahjaksi hauskan, avaruussukkalaa muistuttavan, vedettävän matkalaukun. Rebekka oli tietenkin kateudesta vihreä, joten maaliskuussa hänen tärkein synttärilahjatoiveensa oli matkalaukku. Tärkein kriteeri uudelle laukulle oli, että se on a) isompi kuin Samuelin laukku ja b) se ei ole Frozen-aiheinen. Kyllä, luitte oikein, Elsa on nyt out, eikä kyllä ihan kamalasti haittaa ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun ikioma laukku!

Vitsit miten tärkeä asia oma matkalaukku voi olla! Lapset saivat synttärilahjaksi matkalaukkuihin kiinnitettävät hauskat MY BAG!-nimitaskut. Kumiseen läpyskään saa kirjoitettua laukun omistajan yhteystiedot, jos laukku sattuu vaikka hukkumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rebekka sai Miikan vanhemmilta synttärilahjaksi THE laukun. Mietimme yhdessä mummon ja Reben kanssa vaihtoehtoja ja näytin Rebelle kuvia laukuista. Fiksuinta meidän mielestä oli hankkia kunnollinen, vedettävä matkalaukku, jonka kuitenkin saa koon puolesta käsimatkatavaroihin. Reben pinkki laukku varmasti kestää käyttöä ja aikaa. Rebekka itse halusi mieluummin tämän yksivärisen, vaikka hän tovin ihailikin Minnin kuvalla varustettua, vähän pienempää laukkua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sampalle riittää tämä huikea avaruussukkula toistaiseksi, hän jaksaa vetää sitä hyvin itse ja siihen mahtuu tarvittavat vaihtovaatteet ja lelut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasten matkalaukut menevät käsimatkatavaroina, mutta kyltti on ihan hyvä olla olemassa, jos laukku kaikessa tohinassa vaikka jää jonnekin (hyvin paljon mahdollista).

Tiesittekö muuten, että yli puolet laukuista on perässä vedettäviä vetoketjullisia laukkuja – ja niistä on vielä yli puolet mustia? Tunnistamisen kannalta värikäs nimikyltti tai laukun ympärille kietaistava hihna eli matkalaukkuvyö ovat siis ihan oleellisia juttuja. Toki matkalaukkuvyö varmistaa myös laukun kiinni pysymisen ja niitä on saatavana lukollisinakin. Finnairin sivuilla kerrotaan, että päivittäin joku ottaa mukaansa väärän laukun.

-Maj

4 Comments

 1. Nede 16.5.2016

  Aina se oma reppu tai matkalaukku on niiiiin tärkeä ja sitten ylpeänä ollaan niin isoa poikaa/tyttöä kun saa pakata omaan laukkuun ja itse kuljettaa. Ihanaa! Ja kivat laukut on lapsilla, kummallakin oman näköisensä :)

  Vastaa
 2. Maj 16.5.2016

  Kiitos, etenkin tuota Sampan laukkua on aika moni pysähtynyt ihastelemaan :F

  Vastaa
 3. Johanna 28.1.2019

  Hei mistä tollaisia avaruussukkula laukkuja saa!

  Vastaa
  • Maj 31.1.2019

   Moikka Johanna! Vitsit toi on vanha, mutta jos oikein muistan niin Ylivieskan Kärkkäiseltä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *