Vappu sujui mukavan leppoisasti, varmaan aikalailla samaan tapaan, kuin monessa muussakin lapsiperheessä. Muistan yhden vähän erilaisenkin vapun, niihin aikoihin mulla oli ”suorittaja-vaihe” pahimmillaan.

Vapun aattona meillä oli kaksi ystäväperhettä kylässä, hyvin mahduttiin tänne meille kahvittelemaan ja leikkimään, vaikka meitä olikin yhteensä tusinan verran. Safkojen kanssa otettiin rennosti, heitettiin nakit ja ranskikset uuniin, ja siihen kylkeen tekaistiin vähän salaattia. Tietty herkuteltiin myös munkeilla ja simalla. Vappupäivänä lähdettiin keskustaan palloilemaan ilman mitään erityistä suunnitelmaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paitsi niin… Samuelilla ja Rebellä oli tietysti selkeä päämäärä: tori ja lelukojut. Siellä me kierreltiin kauheassa tungoksessa, sillä lapsille oli luvattu ostaa jotkut pienet lelut. Mä en erityisesti nauti (kuten ei varmaan moni muukaan?) tungoksesta, mutta ei auttanut, vaan oli sukellettava muiden innokkaiden vappuilijoiden sekaan, sillä luvattu mikä luvattu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arveltiin, että Tampereen paras pitsapaikka, Sitko, olisi ollut aivan täynnä, mutta lähdettiin kuitenkin tarkistamaan tilanne – ja mitä vielä, siellä oli ihan hyvin tilaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rehellisyyden nimissä, mäkin sain jotain itselleni lelukojusta. Maailman siisteimmän vilkkuvan pomppupallon, joka näyttää vähän timantilta. Voiko oikeasti kolmella eurolla saada mitään hienompaa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mahat täynnä pitsaa tallusteltiin vielä Tammelan torille kesän ekoille jätskeille ja siihen viereiseen Emil Aaltosen puistoon leikkimään. Puistossa sattui olemaan ainakin viisi äitiä lapsineen vanhasta naapurustostamme. Oli mielettömän kiva törmätä pitkästä aikaa.

Vappu 2016 oli leppoinen ja ihana,
ilman turhaa stressiä tai sen kummempia suunnitelmia <3

-Maj

7 Comments

 1. ida365 4.5.2016

  voi eiii, rebe niin iso tyttö irronneine maitohampaineen ja s-mies niiiiiin söpö. ikävä teitä <3

  Vastaa
  • Maj 4.5.2016

   Ikävä sua beibi! Olis meillä munkkeja riittänyt u kno! :D :*

   Vastaa
 2. Ramppa 5.5.2016

  Onko Sitko muka parempi in pizzeria Napoli, siiis VOIKO olla — nimittäin tuolla taannoisella Taivaslaulu-keikalla yövyttiin siis Mansessa ja käytiin yöllä syömässä em. pizzeriassa… Oli ehdottomasti parasta pizzaa mitä kuunaan olen Suomessa syönyt! Ja hei, usko mua, nimim. Italiassa asunut ja pizzoihin jonkinverran tutustunut :))

  Vastaa
  • Maj 5.5.2016

   Haha, taitaapa olla aika makuasia? Sitko ja Napoli ovat keskenään niin erilaisia paikkoja, Napoli on paljon perinteisempi pitseria, sieltä saa ns. mättöpitsaa, kun taas sitkon pitsat ovat laadukkaista raaka-aineista tehtyjä, kevyempiä versioita. Sitko pitsapohjaa saa myös sahata ihan huolella ;) Sun pitää käydä testaamassa?

   Vastaa
 3. Henni 6.5.2016

  Moikka, mistä sun bomber-takkisi on? :)

  Vastaa
  • Maj 6.5.2016

   Moikka Henni! Se on jo vanha, oon aikoinani ostanut sen H&M:ltä :)

   Vastaa
 4. Hemppa 10.5.2016

  Mul on niin ikävä teitä kaikkia! <3 <3 <3 <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *