OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakko vinkata, että tänään Mammatyylit-blogi on taas päivittynyt, uusimmasta postauksesta löydät nämä kuvan söpöliinit. Olen saanut kevään kesän myötä vähän lisää energiaa, joten Mammatyylien instagram-tilille on tipahdellut uusia kuvia tiuhempaan tahtiin ja sinne on eksynyt muutamia uusia seuraajiakin, tervetuloa!

Äitienpäivän kunniaksi järkätty arvonta oli suosittu – ja lupaankin järjestää toisenkin arvonnan ihan tässä lähiaikoina. Olin myös ihan todella onnellinen, kun Facebookin ”hakuilmoitukseen” tuli niin paljon vastauksia, kiitos niin paljon kaikille, jotka olette jakaneet ilmoitusta ja vinkkaileet siitä tutuille. Ja hei, te viestiä laittaneet, jotka ette vielä kuvauksissa ole käyneet, niin nähdäänhän kesällä? Vastailen inbox-viestien merkeissä aikatauluista, kunhan saan niitä itselleni selväksi. Toivottavasti saadaan lomailun oheen muutamia kuvaustreffejä järkkäiltyä :)

-maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *