Mä olin viime viikolla ammattilaisen kuvattavana, oli aika jänskää! Vietiin Mitjan kanssa mun asukuvat nextille levelille. Noin about tunnin kuvailtuamme, Miika ja lapset tulivat hakemaan mua ja he hyppäsivätkin kameran eteen, siinä samassa napsittiin kuvia vähän isommallakin kokoonpanolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli se vaan jotenkin kreisiä, kun Mitjalla oli messissä assistentti sekä valosysteemit ja kaikkee, huh! Oma asukuvailuni ystävien, miehen tai kollegoiden kanssa on kuitenkin vähän erilaista, harvemmin kuvia otetaan varttia pidempään, viimeisen päälle hiotut asukuvat eivät ole kuitenkaan olleet tässä blogissa se juttu, vaikka toki vuosien varrella kuvien laatu on ainakin (toivottavasti) hiukan kohentunut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain kameran ruudulta vähän käsitystä siitä mitä on tulossa, Mitja on todella taitava kuvaaja. Äh, en millään malttaisi odottaa, että näen valmiit kuvat! On se vaan semmoinen juttu, että niitä itsestä otettuja kuvia ei pysty tarkastelemaan tippaakaan objektiivisesti, kuva voi olla ”kuvana” ties miten upea – mutta silti siinä oleva oma naama ei vaan miellytä aina tippaakaan.

Ymmärrän taas hiukan paremmin Mammatyylit-kuvattaviani, he kun eivät pääse valkkaamaan kuvia, vaan näkevät vasta blogissa valmiin lopputuloksen haastatteiluineen. 

-Maj

8 Comments

 1. Rena 20.5.2016

  I see they are pros! Love the impressions and your look <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Johanna 20.5.2016

  Ihana hame ja kengät! Saako udella mistä olet hankkinut?

  Vastaa
  • Maj 22.5.2016

   Kiitos Johanna ja tottakai saa, ne on Mangosta, mutta hame on nelisen vuotta sitten ostettu ja kengätkin taitavat olla muutaman vuoden vanhat.

   Vastaa
 3. Maikki 20.5.2016

  Kaunis asukokonaisuus! Mistä tuo hame on? Olen etsinyt vastaavanlaista kesän juhlia ajatellen 😊

  Vastaa
  • Maj 22.5.2016

   Moikka Maikki! Tiedätkö tuo hame on jo neljä vuotta vanha ja siihen liittyy hauska tarinakin. Bongasin sen aikoinani Mangosta, kun oli juuri saanut Samuelin. Olin ihan ekaa kertaa ostoksilla vauvan kanssa, testasin hametta ja vetskari ei tainnut mennä ihan loppuun saakka kiinni, mutta hame oli silti saatava – ja onhan sitä kyllä käytettykin.

   Vastaa
 4. Päivi Savela 20.5.2016

  Nyt hoksaan, ketä muistutat. Victoria Beckhamia, ulkonäkö, tyyli ja perhe. Upeaa!

  Vastaa
  • jade 21.5.2016

   Tirsk

   Vastaa
  • Maj 22.5.2016

   Haha, aika imartelevaa, kiitos :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *