OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paras pika-apu kuiville (ja valkoisille) koiville on ehdottomasti Vichyn kullanhohtoinen vartaloöljy. Kuivaöljy tuoksuu ihanalle (mutta miedosti) ja saa sääret näyttämään hehkeiltä, satiinisilta ja myös aavistuksen päivettyneiltä. Sävy ja hohto lähtee ihan vain suihkussa pesemällä pois. Tätä ja Nuxen vastaavaa tuotetta olen hehkuttanut monet kerrat, mutta nyt kesällä ”kultaöljyt” ovat ainakin itselläni tehokäyttössä. Sekä Vichyn, että Nuxen kultaöljyä voi käyttää koko vartalolle ja hiuksille.

Toinen lempparituotteeni on Biothermin BB-voide, joka tasoittaa ihon sävyä. Voide samalla kosteuttaa ja antaa myös kevyttä hehkua iholle. Loistava vaihtoehto, jos emulsiomainen koostumus miellyttää enemmän.

Suosittelen lämpimästi testailemaan hohtoa antavia tuotteita, etenkin sääriin ja käsivarsiin, ajatellen vaikka tulevia kesäjuhlia. Hoidettu ja kosteutettu iho näyttää aina kauniilta.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *