zara_bomber1 zara_bomber2 zara_bomber3

Kuvat/Zara

Takkitytön on vaikea pysyä vahvana kivan takin edessä. Olen kyllä luopunut niin monesta vanhasta takistani jajaja… Sitten yhtenä kauniina päivänä tämän kuvan pitkänmallinen bomber-takki tuli vastaan Helsingin Zarassa. Onnistuin unohtamaan sen kokonaiseksi päiväksi. Seuraavana päivänä kuitenkin takki alkoi taas kuumotella mielessäni, mutta en löytänytkään sitä enää myymälästä palatessani sovittelemaan sitä paremmin. Nyt sama takki tuli vastaan verkkokaupassa – ja se olisi vain klikkauksen päässä minusta, sillä Zara toimittaa nykyään Suomeenkin.

Kävisikö takki aika kivasti sen mun culottes haalarin kanssa. No pakkohan mun on kysyä, että mitä te sanotte, kyllä vai ei? 

-Maj

2 Comments

 1. äiti 3.5.2016

  Kurkkaappa kaappiisi:) Ja katsopas kesäkukka-esitteitä!

  Vastaa
  • Maj 4.5.2016

   Niin, aivan. Kiitti äiti.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *