Mun on ihan pakko laittaa teille nämä vanhat asukuvat – suoraan vuodelta 2013. Löysin nämä penkoessani hääkuviamme. Häistäkin on muuten tulossa piakkoin pientä postausta – ja nyt voi laitella jotain postaustoivettakin siihen liittyen.

asu3

Mä muistan tämän hetken niin tarkasti vieläkin, kuvat on otettu 2013, elokuun loppupuolella. Olimme Idan kanssa hiljattain ystävystyneet. Lähdettiin yhdessä aamujunalla Helsinkiin hoitamaan asioita, junamatkalla lakkailtiin häpeillen kynsiämme. Käytiin kiertämässä parit showroomit ja molemmilla taisi olla jotain blogiin liittyviä tapaamisia, itseasiassa mä kävin Bonnierilla juttelemassa blogimuutosta – ja sen jälkeen me syötiin lounasta siinä viereisessä Fafa’sissa. Hääkuvaajamme Lauri Laukkanen liittyi seuraan ja  mä onnistuin pudottamaan puolet ruuistani paidalle, Idan laukkuunkin taisi yksi falafel-pyörykkä lennähtää :D

asu4

Muistan kuinka alipukeutunut olo mulla oli siellä helsinkiläisten kollegoiden keskellä. Tunsin itseni niin nuhjuiseksi vanhassa trikoohameessani ja t-paidassani, etenkin kun toiset kopistelivat koroissaan huoliteltuina. Jossain vaiheessa taivaalta tuli vettä oikein huolella, joten olimme Idan kanssa koko päivän edestakaisin juostuamme oikeastikin vähän räjähtäneen näköisiä, mutta varmasti kaikista hilpeimpiä.

asu2

Muistan myös katselleeni tosi kriittisesti näitä kuvia. Ajattelin, että mulla on tylsät vaatteet, silmät puoliksi kiinni, kauhea juurikasvu ja koko olemuskin jotenkin vähän kömpelö.

asu1

Nyt näen rennosti pukeutuneen, pirtsakan ja onnellisen näköisen, ihan tavallisen nuoren naisen, jota aurinko ehkä vähän häikäisee. Kunpa olisin silloinkin sen jo hoksannut <3

-Maj

8 Comments

 1. ida365 22.5.2016

  Hahaa voi muistan niin hyvin tuon päivän :’–D

  Vastaa
 2. Daphnion 22.5.2016

  Siis nämä kuvat ovat ihanat. Näissä näkyy rento ja hyväntuulinen ihminensekä supermukavannäköinen asu. :)

  Vastaa
  • Maj 24.5.2016

   Hehhee, eikä vitsit miten kiva, että sä ajattelet noin <3

   Vastaa
 3. Minni 23.5.2016

  Sä oot jotenkin aina viestittänyt mulle just tota mitä kirjoitit, rentous ja seesteisyys on välittynyt ruudun tälle puolelle jo monta vuotta :) jokainen on hyvä omana itsenään ja sen takia jaksankin seurata blogiasi vuodesta toiseen kun olet juuri sinä, oma itsesi :) ja edelleenkin iskee lujaa tuo pukeutumistyylisi silloin, ja nykyään!

  Vastaa
  • Maj 24.5.2016

   Voi että <3 Oli kyllä niin kauniisti sanottu, iso kiitos. Niin mä kyllä ajattelenkin, kaikki me ollaan erilaisia, mutta saman arvoisia <3

   Vastaa
 4. krisse 24.5.2016

  Mun mielestä nää on just paljon mukavampaa katottavaa kun liian ”tärkätyt” asukuvat. Mieluummin enemmän näitä hiukset sotkunutturalla tyyppisiä,mitä sul oli enne enemmän… <3

  Vastaa
  • Maj 24.5.2016

   Ei kai mulla sellasia viimeisen päälle mietittyjä asujuttuja taida edes ollakaan?

   Vastaa
 5. Esteri 26.5.2016

  Eihän tuossa outfitissa ole kerrassaan mitään vikaa ja olet iloinen & kaunis kuvissa! Hihittelen vain tuolle tekstille, jossa kerroit että olitte ”räjähtäneitä” päivän päätteeksi ja sun paidassa lukeekin sitten sopivasti BANG ;D En kyllä muuta räjähtäneisyyttä kuvista huomaa :) Mutta tuttu juttu tuo, että vuosien takaisia omia, muka huonoja kuvia, katsookin myöhemmin ihan eri silmin ja harmittelee, kun on ollut niin ankara itselleen.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *