Kai mä voisin jaaritella kesäilloista loputtomiin, toukokuu on vasta alussa ja te olette kohta korvianne myöten täynnä tätä hehkutusta. Mä niin vain haluaisin istua ihmettelemässä kultaiseksi värjäytyvää maailmaa joka kerta, kun siihen vain tarjoutuu mahdollisuus. Haluan mennä piknikille, kruisalla pyörällä, mennä kioskille ostamaan jätskiä ja maleksia vaan. Haluan kävellä öisessä kaupungissa kesämekko päällä ja istua rotvallille syömään ranskiksia. Haluan mennä rannalle ja jäädä sinne niin pitkäksi aikaa, kunnes kaikki muut lähtevät kotiin. Haluan upottaa varpaat hiekkaan, haluan raahata uimaleluja Yyteriin ja takaisin, haluan syödä hikisiä eväitä ja haluan ajella autolla, kun lapset jo nukkuvat takapenkillä. Haluan huvipuistoihin hurvittelemaan, haluan grillata ja haluan mökkeillä, soutaa ja saunoa. Haluan katsella peilityynelle järvelle ja olla vaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävimme katsomassa lampaita, jotka eivät ilmeisesti olleetkaan vielä päässeet kesälaitumille, sen sijaan aitauksessa kirmasi Teppo-koiranen. Hän näytti nauttivan kesäillasta vähintään yhtä paljon kuin minä.

-Maj

2 Comments

  1. Milla 11.5.2016

    Vastaa
  2. Johanna 12.5.2016

    Haluan, haluan. :) Niin kyllä minäkin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *