Illalla meinaa väsyttää ja sohvalle jääminen houkuttaa toisinaan kovasti, silti jostain sitä motivaatiota on löytynyt lenkkeilyyn. Juoksemisesta saamani hyvä olo on varmasti suurin motivaattorini, mutta hyvänä kakkosena tulee hiljalleen lähestyvät juoksutapahtumat. Yksinkertaisesti toimivin keino saada itsensä talvihorroksesta hereille (ja lenkkipoluille), on ilmoittautua johonkin juoksutapahtumaan. Uudet juoksuvarusteet motivoivat myös, mun oli ihan pakko heti Helsingistä kotiin tultuani päästä testaamaan adidakselta saamiani Ultra Boost -lenkkareita, vaikka olin (ihan oikeesti!) superväsynyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joskus about noin viikko sitten mun varvas tulehtui, se oli ihan älyttömän kipeä pari päivää. Silloin pidin pientä breikkiä kaikesta kuntoilusta, mutta pian alkoi antibiootit toimimaan. Muuten lenkit ovat rullailleet ihan kivasti, ystävän kanssa on erityisen kiva hölkötellä pitkiäkin matkoja. Sääli, että paras lenkkikamuni asuu vähän pidemmän matkan päässä Nokialla. En noudata treeniohjelmaa, vaan juoksen käytännössä silloin kun ehdin, ilman paineita. Mun vakkarilenkki on yleensä kympin pintaan, mutta on tässä tullut heitettyä muutamia vähän pidempiäkin rundeja. Aamulenkit ovat aina olleet mulle tosi tuskaisia, ei vaan kulje, tuntuu, että kroppa on kunnolla käynnissä vasta illalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pullo – Netflix *gifted
Pyöräilyhousut – H&M
Kaikki muu – adidas *gifted

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole asettanut kesän puolimaratoineille mitään kovin suuria tavoitteita, toivottavasti aikani ei nyt kuitenkaan huononisi viime kerrasta. Jos siis pysytään kahden tunnin hujakoilla, niin ihan hyvä on! Hauska päästä testaamaan vähän juoksukuntoa – ja itseään muutenkin. 

-Maj

7 Comments

 1. Inkkari 22.6.2016

  Paljon onnea koitokseen! Makeet lenkkarit!

  Vastaa
  • Maj 23.6.2016

   Kiitos, sitä kyl tarvitaan :D <3

   Vastaa
 2. s 22.6.2016

  hei mitä sanot noista ultra boosteista? viitsitkö ottaa kantaa siihen, millaseen maastoon ja millaselle lenkkeilijälle noi on parhaimmat?

  Vastaa
  • Maj 23.6.2016

   Mä olen vasta viikon niillä juossut, mutta tuota ainakin niissä on tehokas vaimennus, asfaltilta jalka melkein pompsahtaa! Todella pehmeät siis, toimivat varmasti peruslenkeillä, lyhyillä sekä pitkillä. Ajattelin juosta boosteilla puolikkaan :)

   Vastaa
   • Hanna 23.6.2016

    Onko näissä pronaatiotuki? Itselläni pitäisi olla neutraalit kengät. Jostain muualtakin kuulin näistä kehuja mutta tuntuu, että aina kun joku kehuu juoksukenkiä ne ovat sitten tuetut..

    Vastaa
 3. nuisance 22.6.2016

  tärkeintä lähtee sinne lenkille, vaikka vähä väsyttäiskin. parempi kevyt lenkki, kun löhöys telkkarin ääressä!

  Vastaa
  • Maj 23.6.2016

   Toki, mä silti suosittelen myös kuuntelemaan omaa kroppaa – välillä sitä tarvii myös lepoa ja on tosi ok löhötä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *