*Kaupallisessa yhteistyössä Arabia

Alkuviikosta, lämpöisenä kesäiltana, kutsuin ystäviä kylään meille jätskikestien merkeissä, vähän jäähdyttelemään helteisen päivän jälkeen. Itse kasattu jätskiannos on ollut meillä hitti, tällä kertaa jätskiannostansa sai koristella kulhoista löytyvillä mansikoilla, ananaksella, kekseillä, vaahtiksilla, suklaakastikeella ja strösseleillä.

Kattauksessa leikittelin saamallani Koko-astiastolla, kasasin lautasista kahvikuppien avulla torneja ja jätskikulhoina toimivat Arabian Koko-sarjan värikkäät uutuudet. Kesäkukat löysivät paikkansa kaatimesta ja jätskipallot olivat tarjolla soikealla lautasella. Lapset kirmasivat innoissaan pöytään, hiukset vielä märkinä altaassa polskuttelun jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neljän aikuisen ja neljän lapsen voimin me tuhottiin viisi purkkia Jymy-jäätelöä, huh! Kestejä edeltävänä päivänä avattiin Jymyn lakritsinmakuinen purkki, tarkoituksena oli hiukan maistaa, mutta hupsista sitä ei sitten jäänyt tippaakaan tarjottavaksi. Jyrki Sukulan luotsaamaa luomujäätelöä valmistetaan Suomisen maitotilan maidosta, se on täysin lisäaineetonta ja kuten sanottua, ihan törkeän hyvää! Jos lähdette testaamaan, niin varoittelen, tästä ei välttämättä ole paluuta ”tavisjätskin” pariin. Oma suosikkimakuni on se laku ja kakkossijasta taistelevat mustikka ja mansikka. Raikkaiden makujen ystävien kannattaa testata Jymyn sitruunaa, hyvää sekin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koko-sarjan xs-kulhoja löytyy kolmessa uutuusvärissä, hempeänä vaalean pinkkinä, raikkaana niittynä ja pirtsakkana sahramina. Leikkisänväriset kulhot tuovat kivasti piristystä peruskattaukseen. Kyseessä on sesonkituote, eli nämä värit ovat saatavilla vain tämän kevään ja kesän ajan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täältä pääset tsekkaamaan huippukokki Jyrki Sukulan loihtimia jätskireseptejä ja luomaan oman Koko-teokseksesi. Suosittelen piipahtamaan sivuilla, sillä sieltä löytyy myös kilpailu, jonka palkintona on 500 eurolla vapaavalintaisia Koko-astioita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jätskikestien merkeissä on hauska kutsua ystävät koolle – ja tarjoilut on helppo toteuttaa vaikka lastenkin kanssa. Jymy-jäätelö maistui kaikille lapsille ja aikuisille (itselleni vähän liiankin hyvin), täältä Tampereelta löydät Jymyt ainakin Stockan pakastehyllystä.

Meillä oli niin ihana ilta, parin viikon lomailun jälkeen ystävien kanssa riitti puhuttavaa ja totta puhuen, jätskikestit jatkuivat vielä lasten mentyä nukkumaan. Puolelta öin kömysin lopulta itse sänkyyn, onnellisena – ja vaivihkaa jo vähän seuraavia kekkereitä suunnitellen. Innostuitteko uusista Koko-astioiden sävyistä? Muistakaahan käydä osallistumassa siihen vinkaamaani kilpailuun, niin voitte voittaa 500 eurolla haluamianne Koko-astioita.

-Maj

8 Comments

 1. Inkkari 5.6.2016

  Voi miten raikkaat värit astioissa! Hyvä vinkki kekkereistä, aika helppo järjestääkkin?

  Vastaa
  • Maj 7.6.2016

   No todellakin, todellakin sitä juuri!

   Vastaa
 2. Kaunis toteutus! <3

  Vastaa
  • Maj 7.6.2016

   No vitsit, kiitos :) Se oli ainakin lasten mieleen!

   Vastaa
 3. maria 5.6.2016

  Ihania kuvia :)

  Vastaa
  • Maj 7.6.2016

   Kiitos Maria! Vähän haasteellista kuvata keittiönpöytää kun sen pääty on kiinni ikkunassa, suora vastavalo!

   Vastaa
 4. SannaT 5.6.2016

  Hei, teillä ilmeisesti on ruokapöytänä Ikean bjursta? Miten tuo valkoinen pinta on kestänyt lapsiperheessä? Ihanat jätskikutsut :)

  Vastaa
  • Maj 7.6.2016

   Ikeasta se on – varmaankin just Bjursta! Hyvin on kyllä pinta kestänyt, meidän lapset on toki jo vähän isompia, eikä kulutus ole enää ihan samaa tasoa. Joskus kolme vuotta sitten lusikkaa vielä hakattiin aika huolella pöytään :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *