OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhannuksen mökkiosuus on nyt takana, tultiin saaresta kotiin yöunille. Olen tässä puntaroinut mielessäni, että onko mökkeily mun juttuni? Nautinko vai en? Tulin siihen lopputulokseen, että kyllä nautin, kun asennoidun vain oikein. Kesämökkeilyn mukavuus riippuu tietysti hyvin pitkälle myös keleistä. Ja etenkin lapsista, heidän fiiliksistään ja viihtymisestä, sillä mikäs siinä olisi kuunnella sateen ropinaa päivät pitkät täkin alla ja lueskella muutamat kirjat, mutta ihan sillä tavalle se ei meillä pienten lasten äideillä mene, vai mitä tuumaatte? On toisaalta virkistävää olla ilman juoksevaa vettä ja muita yleellisyyksiä, hiukset hapsottaen, verkkareiden polvet vihreänä pihapelien tuloksena. Veikkaan, että viikko olisi meikälle kuitenkin se maksimiaika mökillä, sitten olisi jo päästävä takaisin sivistyksen pariin.

Takapenkkiläiset nukahtivat jo automatkalle, radion soitellessa vanhoja iskelmiä. Miika mietti, että onko vähän tyhmää tulla kotiin yöksi, mutta mulle oma sänky on juuri nyt se, mitä kaipaan ja tarvitsen eniten. Sitäpaitsi, ihan sama missä sitä ollaan, kun tärkeimmät on siinä lähellä. Varsinaisesti vain tekemisen vuoksi, en halua tehdä enää tällä iällä mitään, tiedättekö mitä tarkoitan? Ollaan väkisin jossain, koska on JUHANNUS. Näin on hyvä, nyt siirryn täkkini kanssa sohvalle, ota lasin valkkaria ja katson pari jaksoa Orange Is The New Blackia Netflixistä, itseasiassa näin ei ole pelkästään hyvä – vaan ihan parasta! Huomenna nähdään kamut, katsotaan saadaanko pihapelit aikaiseksi? Ainakin voitontahtoinen ystäväni Eve pitää päihittää pari kertaa korttipeleissä ;)

-Maj

2 Comments

 1. Minna 25.6.2016

  Mökkejäkin on niin erilaisia. Meillä on suku/perintömökki missä ei ole sisävessaa eikä juoksevaa vettä. Mökki on muuten ihana, mahtavat näkymät järvelle eikä naapureita ollenkaan. Mutta nuo puutteet sekä pitkä välimatka tarkoittaa sitä ettei siellä käydä. Sen sijaan vuokrataan joka vuosi lähellä oleva vähintään yhtä ihana mökki. Siellä viihdytään koko perhe ja se, että kaikilla on mukava olla on kyllä tärkeintä mökkeilyssäkin.

  Vastaa
 2. Mauiu 28.6.2016

  Tiedän tuon tunteen, ettei halua vaan tekemisen vuoksi tehdä jotain.. :)

  Oliko muuten niin, että olet tampereelta? Osaisitko suositella sieltä jotain hotellia/yöpymispaikkaa yhden lapsen ja kahden vanhemman kokoonpanolle? Luksustahan olisi, jos lapsen saisi yhteen huoneeseen/tilaan nukkumaan ja aikuisten kesken voisi vielä istua iltaa.. Ja vielä jos ei maksaisi mansikoita eikä olisi liian kaukana esim. särkänniemestä :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *