OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhannuksen juhliminen jatkui eilen ystäviemme Even ja Teemun omakotitalolla. Panostimme hyvään safkaan ja juomaan, toisten lautasilta löytyi kasvispainotteisempaan settiä ja toisille liha upposi, etenkin ribsit ja pulled pork. Kaikki kehuivat Even tulista coleslawta, nam! Olin itse vielä tänä aamunakin ähkyssä, jos rehellisiä ollaan. Ruokaa valmisteltiin yhteistuumin, mutta miehet hoitelivat grillauksen. Veljeni pelasi Samuelin kanssa sisällä Turtles-korteilla ja Idalla sekä Rebellä oli pallopelit meneillään. Itse istahdin alas tarkastelemaan meininkiä, hölmön onnellinen ilme naamallani, hyvin kiitollisena. Olen kovin onnekas, koska lähelläni on luotettavimpia, kultaisimpia ja niin rakkaita tyyppejä. Vähän harmitti kun yhden ystäväperheen lapsi oli kipeänä, eivätkä he siksi päässeetkään tulemaan.

Jo ennen ruokailua porukan pienin kävi jo yöunille, ja vähän sen jälkeen meidän lapset menivät mummolaan (joka on melkein Even naapurissa) nukkumaan. Eve taiteli perinteiseen tyyliin meille kaikille tytöille kukkaseppeleet hörppiessämme Idan loihtimaa sangriaa. Pelasin ekaa kertaa elämässäni ”Menolippua” ja voitin kerran muut Maijassa (tosin hävisin kaikki muut mahdolliset pelit). Pikkutunneille saakka hihittelimme keittiönpöydän ääressä ja auringon hiljalleen jo noustessa pyöräilimme kotia kohti, Tepon hölkötellessä siinä rinnalla.

-Maj

2 Comments

 1. Rena 26.6.2016

  Oh, looks like you celebrated in a wonderful way!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Inkkari 26.6.2016

  Kiva juhannus teillä. Tunnelma välittyi jälleen kerran kuvista hyvin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *