OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei kamut, se on juhannus nyt! Meidän jääkaappi on pullollaan safkaa ja fiilis on pitkästä aikaa erittäin rentoutunut. Mies ja lapset hoitivat ruokaostokset (inhokkini) ja mä sain sillä aikaa lenkkeillä. Vähän hölkkää ja kävelyä, 18 kilometrin rundi tuli vedettyä. Lenkki meni tosi joutuisasti, kun sain köpötellä osan matkasta Sadun kanssa. Välillä tekee hyvää mennä rauhallisempaankin tahtiin – ja hei, jos mun lenkkifiilikset kiinnostaa, niin suosittelen kurkkaamaan Snapchatin puolelta (magicpoks) jorinoitani, siellä tulee puitua juoksuhommia aika usein.

Viikonloppuna ajattelin keskittyä vaan chillailemaan, huomenna lähdetään saareen mökille ja lauantaina vietetään rento päivä ystävien seurassa. Naureskeltiin juuri kamuni kanssa, että mulla on aika iso perhe, sillä samaan pakettiin kuului tällä kertaa ainakin veljeni, Ida ja muutama muu ihana tyyppi. Ei ajateltu ottaa paineita mistään turhista järjestelyistä, kaikki tuo grillattavaksi omia lemppareitaan ja voidaan varmasti tehdä vähän vaihtareitakin. Uusia perunoita ja chili-coleslawta riittää kaikille, saunakin on päällä. Mä haaveilen yöllisestä pyöräilyreissusta, livahdan varmasti sellaiselle, jos tulee sopiva hetki.

Huippua juhannusta teille, saapa nähdä sataako tänä vuonna saavista kaatamalla vai saadaanko nauttia auringostakin? Mä ainakin pakkaan mökille mukaan punaisen sadetakkini ja kumpparit – toki myös biksut, ihan varmuuden vuoksi.

Maj

1 Comment

  1. Anuli 24.6.2016

    Ihana nähdä sut kerrankin hymyilevänä. Sun elämä kuitenkin vaikuttaa varsin onnelliselta. Hyvää jatkoa teille ja meille kaikille :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *