Näissä kuvissa olevat vaatteet eivät ehkä ole sitä ominta tyyliäni, tai hattu joo, shortsitkin joo, mutta kokonaisuus on kuitenkin vähän muuta kuin yksinkertainen tai pelkistetty. Kai se johtuu pitsipaidasta? No, oli niin tai näin, käytin kyproslaisesta putiikista ostamaani pitsipaitaa tosi paljon lomalla. Täällä kotosalla ei ole toistaiseksi ollut vielä tilaisuutta sitä käyttää, mutta katsotaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hattu – Marc & Spencer
Paita – Kreikassa tehty, paikallisesta myymälästä ostettu
Shortsit – H&M
Kengät – 2hand

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olimme lasten kanssa ihmettelemässä tuolla paikallisella tilalla, sieltä löytyi oliivipuita ja vähän matkan päästä pystyi bongaamaan meloneja + vaikka mitä meille vähän eksoottisempia hedelmiä ja vihanneksia. Se oli kyllä ihana paikka ja omistaja oli sellainen hyvin päivettynyt vanhempi herrasmies, valkoiset viikset ja pilkettä silmäkulmassa, aika symppis tyyppi! Harmi, ettei yhteistä kieltä oikein löytynyt, joten enempää ei pystytty tilan arjesta haastattelemaan…

-Maj

3 Comments

 1. Nadege 13.6.2016

  Hei Maj! Ihana paita ja tyyli. Please, lisää näitä Kypros-juttuja, ollaan lähdössä syyslomalla myös Kyprokselle ja olisi ihana saada sulta vinkkejä, meillä on melkein samanikäiset lapset kuin teillä ja siksikin tykkään seurata blogiasi. Mukavaa kesäviikkoa!

  Vastaa
 2. Tiuku 13.6.2016

  Tuhannesti onnea Viiville, isälle ja koko perheelle MM-pronssista! Huikeaa!

  Vastaa
 3. Eve 14.6.2016

  Ihana asu!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *