Nämä asukuvat ovat roikkuneet vaikka kuinka kauan blogini luonnoksissa, kun mietin, että ei näistä mitään asuinspistä kukaan voi saada. Minimittainen, värikäs hame on mielestäni ihan superkiva, mutta vähän vaikea yhdistellä. Korkea vyötärö ja hameen pallomaisuus ovat ehkä syynä siihen. Hankala selittää, mutta toiset vaatteet vaan toimivat erilaisissa puitteissa hyvin, juuri esimerkiksi lomamatkalla, mutta sitten kotona, ne tuntuvatkin jotenkin ”vääriltä”?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Korvikset – Mango
T-paita – Monki
Hame – paikallisesta putiikista
Tennarit – Converse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hame olkoon minun matkamuistoni! Varmasti vielä joskus tulevaisuudessa ilmaantuu  jotkut kivat kesäkekkerit, joihin voin pukea hameen päälleni? Mihin te muuten yhdistäisitte tämän? Siroihin sandaaleihin, jotta jalat saavat lisämittaa, mutta mikä yläosaksi?

-Maj

11 Comments

 1. mirkku 29.6.2016

  Mun mielestäni hameen kanssa sopisi joku kevyt yläosa, esim. bikinien yläosa tai napapaita.

  Vastaa
  • Maj 30.6.2016

   No rantsussa ehkä, mutta muuten aika paljastava lookki tulisi pienen yläosan kanssa :)

   Vastaa
 2. Anna-Mari 29.6.2016

  Ihana! Ehkä yläosaksi vain musta kevyttä kangasta oleva kapeaolkaiminen toppi? Toinen kiva vois olla valkoinen kauluspaita, sellainen ohut ja löysä. Ja skarppi yläosa sitten taas vaalea farkkupaita! Voi että, innostuin niin tuosta hameen väri-iloittelusta, että pitää jotain vastaavaa yrittää bongailla itsellekin 😊

  Vastaa
  • Maj 30.6.2016

   Totta, esim. pellavakauluspaita vois toimia, mutta toisaalta toi vyötärön kohta on vähän ongelmallinen :)

   Vastaa
 3. Heli 30.6.2016

  IHANA mekko! Itse yhdistäisin mustaan vartalonmyötäiseen toppiin tai t-paitaan.
  Ps. Sulla on ihana blogi! Löysin sen eilen ja tykkään, kun olet jotenkin aidon oloinen. :)

  Vastaa
  • Maj 30.6.2016

   Moikka Heli! Huippua, että löysit tänne ja kiva jos tykkään lueskella juttujani. Kiitokset viestistäsi ja toivottavasti ”tavataan” toistenkin täällä kommenttiboksin puolella :)

   Vastaa
 4. Anna 30.6.2016

  Hame on huippukiva, käyttöön vain! Ja sen kanssa musta yläosa joko hihoilla tai ilman tilanteen mukaan.

  Vastaa
  • Maj 30.6.2016

   Mä itsekin käännyn ehkä pitkien hihojen puolelle, etenki n jos yläosa on vartalonmyötäinen, varmaan ton hameen mitan takia juurikin :)

   Vastaa
 5. jessiina 30.6.2016

  aivan ihana hame!!! niin ihanat värit ja ruskettunut iho! :) älä missää tapaukses hävitä tätä hametta :) sopii tosi hyvin sulle.! mäki haluan :(!!:D

  Vastaa
  • Maj 30.6.2016

   No voi vitsit, kiitos! Ihon värini on tainnut tuosta jo vähän haalistua, mutta hameesta kyllä väriä löytyy – en hävitä sitä :)

   Vastaa
 6. jeni 5.7.2016

  Tosi kaunis hame!! Kaveriksi sopis joku vähän tiukempi musta paita tai sitten vyötäröltä solmittu kauluspaita kävis myös tosi kivasti!
  Itse rohkenisin pukemaan tän myös talvella esim. mustan tai valkoisen neuleen ja mustien paksujen sukkahousujen kanssa :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *