Mulla on muutama vakkarimuotoilutuote hiuksille, joita käytän vähän vuorotellen ja tarpeen mukaan. Annan useimmiten hiusteni kuivua ensin luonnollisesti, mutta lopuksi föönään ne ihan kuivaksi – ja käytän miltei aina muotoilutuotteita, ainakin lämpösuojaa vähintään. Mä haluan, että hiukset nousevat tyvestä, mutta näyttävät hoidetuilta latvasta. Vakkarikomboni on tyvisuihke + muotoilutuote/lämpösuoja + hiusöljy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytän tyveen Tigin tyvikohottajaa, silloin kun haluan volyymia ja Fudgen TRI-BLON:ia perusarjessa, joka on oikeastaan föönausneste. Se antaa hiuksille luonnollista pitoa, vähän rakennetta ja suojaa hiuksen lämmöltä aina 235 asteeseen saakka unohtamatta hiuksen suojausta ilmankosteutta vastaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paul Mitchellin Heat Seal suojaa myös hiuksia lämmöltä, samoin kuin Goldwellin Hot Form -suihke. Nämä ovat itseasiassa todella samanlaisia tuotteita keskenään. Suihkitaan pyyhekuiviin hiuksiin ja aktivoidaan lämmöllä. Käytän (liian) paljon suoristusrautaa, joten nämä ovat ehdottomia tuotteita itselleni. Molemmat suojaavat hiusta myös hiukan kosteudelta, mikä on ihan kiva juttu, jos on luonnonkiharat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiusöljyä käytän hillitysti, 1-2 pumppausta riittää. Levitän öljyn kämmenen kautta vain pyyhekuivien hiusten latvoihin. Tämä on jo kolmas purkkini Label.m:n superihanantuoksuista öljyä, eikä muuten tee hiuksista rasvaisia, vaan siloittaa juuri sopivasti, vahva suositus!

Jostain muuten bongasin, että supersuositun suolasuihkeen ja tyvikohottajien rinnalle on noussut taas vanha kunnon muotovaahto, käytättekö? Miltä merkiltä löytyy paras muotovaahto?

-Maj

1 Comment

  1. inkkari 10.6.2016

    Minulla on ohuet littanat hiukset! Olen laittanut saunailtoina ensin hoitoaineen vaikuttamaan ja sitten vasta pessyt shampolla, joskus vielä hipaisu pesun jälkeen vielä hoitoainetta latvoihin. Näin olen itse saanut hieman tuuheammantuntoiset hiukset :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *