Aloitetaan kuvasaldon purkaminen viikonlopun herkullisimmasta tapahtumasta, Taste of Helsingistä. Pakko myöntää, että meikäläinen olisi onnistunut missaamaan koko tapahtuman ilman Idaa, onneksi ystäväni tsemppasi kuvauspäivän jälkeen lähtemään vielä mestoille. Sade ei haitannut menoamme ja onnistuimmepa vielä saamaan parhaan mahdollisen oppaan mukaamme ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvän safkan ja tietty viinilasillisten äärellä. Katokset suojasivat hyvin sateelta. Ja tiedättekö loppuillasta saimme ihailla superkaunista, pastellin sävyistä taivasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ravintola Ö:n selleri kolmella tapaa. Todennäköisesti heinäkuussa pääsen herkuttelemaan paikan päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viini-tastingin meille veti Suomen parhaimpiin sommeliereihin lukeutuva Markku Niemi Suomen Sommelierit Ry:ltä. Maistelimme Alsacen alueen Grand Cru Rieslingejä, ensimmäinen maistamamme viini oli vuodelta 1997, ja siitä siirryttiin sitten ”nuorempiin vinkkuihin”, huh! Viinivinkit taskussa ja matkaviinit laseissamme lähdimme kohti ravintola Grönin telttaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tocan kirjolohiannos oli hyvää, samoin Murun etanarisotto! Jos ihan rehellisiä ollaan, niin kaikki maistelemamme ruuat olivat niin huikeita, että on vaikea nimetä yhtä parasta. Tocan friteerattu, juustoinen risottopallokin oli aika herkkua, vitsit. Bistro-O-Matin mansikkaisen jälkkärilautasen olisin nuollut, jos vain olisin kehdannut – mutta toisaalta, samaan kategoriaan upposi myös Ö:n kuusenkerkkä-jälkkäri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä hatut herättivät ihmisissä ihmeen paljon hilpeyttä?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Makumatkamme ja iltamme päättyi Aperol Sprizeihin, mun ja Idan lempparidrinkkeihin. 

Ensi vuonna aivan ehdottomasti uudestaan, oli niin kivaa! Ja tiedän, minne haluan mennä syömään seuraavalla Helsingin visiitilläni.

 Jos nyt jotain pientä toivetta saisin ensi vuoteen heittää, niin vähemmän sadetta, kiitos. 

-Maj

4 Comments

 1. inkkari 21.6.2016

  No on kyllä tosi herkullisen näköistä ruokaa! ihanan väriset drinksut, nam.

  Vastaa
  • Maj 21.6.2016

   NO siis parasta, heinäkuun Tallinnanreissulla pakko päästä herkuttelemaan Ö:n safkoilla <3

   Vastaa
 2. Lara 21.6.2016

  Ei nyt kyllä liity tähän postaukseen, mutta ajattelin tehdä suklaakakkureseptilläsi juhannuskakun (näytti niin hyvältä). Käytätkö taikinaan tavallista vai tummaa kaakaojauhetta? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *