Rebekasta on tullut jo jotenkin niin iso tyttö, että välillä itsekin säikähdän. Ai, miten niin? No, etuhampaiden tilalla on kolo ja pienet napit ovat ilmestyneet koristamaan neitokaisen korvia. Täällä blogissa tivattiin aikanaan useampiakin kertoja, että eikö hänelle kasva hiuksia ollenkaan? No, nyt ne ulottuvat kohta peppuun saakka, ei, eikä niitä saa edes tasoittaa.

Pian hän on eskarilainen, tai tarkemmin, metsäeskarilainen, aika jännittävää. Hän muistuttaa mua laittamaan autoon parkkikiekon ja kilauttelee omalla puhelimellaan kavereille. Kuulemma joillakin kavereilla on jo iPhone. Päiväkodissa ne sanoivat, että 6-vuotiaalla saattaa tulla murrosiäntyyppinen vaihe, toisaalta on niin pieni, mutta haluaisi olla jo vähän isokin. Tuleva eskarivuosi saattaa yllättää raskaudellaan. Kyllä sen ymmärtää, että niin voi olla koska elämässä tapahtuu niin paljon.

Miikan tavatessani Viivi oli samanikäinen kuin Rebekka nyt – ja mä vaan mietin, että miten kukaan voi olla niin pieni ja silti ymmärtää niin paljon. Viivin voimistelujoukkue voitti viime viikonloppuna MM-pronssia, me katsottiin kisoja streamin välityksellä ja ollaan hänestä niin ylpeitä. Rebekka ihailee häntä aivan älyttömästi, kaikki pitäisi olla samanlailla, harrastuksista hiuksiin saakka. En mä vaan kestä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumpsuit on Gugguulta saatu, kengät on Zarasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä voisin itsekin pukea tuon Rebekan asun ihan kokonaisuudessaan. Kimaltavat tatskat jättäisin ehkä hiukan vähemmälle, mutta ne onkin iskä laittanut.

-Maj

8 Comments

 1. inkkari 15.6.2016

  Voi…. pieni ihana tyttö<3

  Vastaa
  • Maj 21.6.2016

   Rebelii, hän on kyllä niin rakas :)

   Vastaa
 2. Laura 15.6.2016

  Ihana Repsu<3 tosi kauniita nuo kuvat isänsä kanssa! :)

  Vastaa
  • Maj 21.6.2016

   Kiitos! Miika ei erityisesti nauti olla kuvissa, mutta nämä onkin otettu vähän salaa! Toki julkaisuun on lupa anottu :)

   Vastaa
 3. NK 15.6.2016

  Oonko tosiaan lukenut blogiasi näin kauan, olikohan rebekka edes syntynyt kun aloitit bloggaamaan? Mihin nää vuodet on mennyt :) eniweis, kuutisen vuotta hurahtanut nopsaa blogisi parissa ellei jopa kauemminkin??

  Vastaa
  • Maj 21.6.2016

   No joo, ihan kreisiä! Mä unohdin juhlistaa Magicpoksin synttäreitä, viime kuussa tuli täyteen 7 vuotta, huh!

   Vastaa
 4. helli 17.6.2016

  Ihana tyttö!
  Missä Tampereella on metsäeskari? Haluaisin omankin tyttöni parin vuoden päästä sellaiseen!

  Vastaa
  • Maj 21.6.2016

   Moikka! Varmasti parin vuoden päästä niitä löytyy useampiakin :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *