Lasten kesäloma alkoi virallisesti tänään, tai no viime perjantaina. Rebekan osalta päiväkotitaival päättyi tähän ja ensi syksynä tyttöä kutsuukin jo eskari, eikä kuulemma jännitä sitten yhtään! Samuel vaihtaa myös syksyllä päiväkotia ja meidän aamut tulee helpottumaan, sillä nyt molemmat lapset viedään samaan paikkaan.

No, toistaiseksi päikkyajatukset voi työntää taka-alalle ja me lasten kanssa keskitytään lomailuun – tai uskon varsinaisen lomani olleen kyllä jo viikko sitten ja seuraavan kerran ajattelen olevani lomalla heinäkuussa, samaan aikaan kuin Miikakin. Kavereiden kanssa naureskeltiin eilen, että meikä-Martsa se aloittaa taas pienen breikin jälkeen kotiäitinä eli tässä olisi noin kolmen kuukauden pesti edessä. Mitään ylimääräisiä projekteja en ajatellut ottaa, Magicpoksissa ja Mammatyyleissä on mulle riittävästi duunia kesäksi, paitsi… ensi viikon torstaina lähden kuvausten merkeissä Helsinkiin ja palaan sunnuntaina, mutta sen jälkeen… :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäinen päivä alkaa olla taputeltu, vähän sekavin fiiliksin. Turha yrittää keskittyä ainakaan mihinkään omaan juttuun. Täytyy kerrata vähän sääntöjä lasten kanssa, että saadaan päivät sujumaan kaikkien kannalta jouhevammin. Parastahan tämä kotona oleminen on lämpöisinä päivinä, kun pääsee rannalle tai voi laittaa altaan pihaan, kaikilla kuluu aika mukavasti. Suunniteltiin jo sateisena päivänä leffareissua, askartelupäivää ja Hop Lopiinkin pitäisi päästä. Ajateltiin pyöräillä vanhalle asuinalueelle, mennä torille, Särkkään ja uusin puistoihin. Äitinikin sieltä soitteli, että olemme tervetulleita Ylivieskan mummolaan, jee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tästä se sitten lähtee – koko kesä edessä. Yhdessä.

Ihastelitko lasten vaatteita? Samuelin sateenkaaren väreissä hehkuva paita ja Rebekan haalari on saatu 40-vuotisjuhliaan viettävältä Polarn O. Pyretiltä. PO.P on lanseerannut ”Yhtä Erilaisia” -malliston, jonka tuotteista lahjoitetaan yksi euro per myyty tuote Pelastakaa Lapset ry:lle. Kaikki lapset ovat ainutlaatuisia, ja kaikki yhtä erilaisia. 

-Maj

2 Comments

  1. Imppu 7.6.2016

    Luin tuosta, että ensimmäinen päivä on tapeltu :D Meillä ainakin usein lomat alkaa sillä, että lapset tappelee keskenään tai sitten kinataan vanhempien kanssa jostain mitättömistä asioista…

    Vastaa
  2. SallaK 8.6.2016

    Minäkin luin että tapeltu :D siitäpä tulikin mieleeni, että olisi hauska lukea postaus teidän lasten sisarus suhteesta..elelläänkö sovussa vai tuleeko usein ristiriitoja :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *