Tänään aamusella suunnattiin mun ”synttäribrunssille” Cafe Pispalaan. En ollut käynyt aikaisemmin, vaikka tosi moni on kyllä Cafe Pispalaa kovasti kehunut. Pispala on tosi tunnelmallista ja kaunista aluetta, mutta sinne täytyy kuitenkin erikseen lähteä, ehkä juuri siksi en ole aikaisemmin saanut aikaiseksi pistäytyä kahvilassa. Brunssi kyllä lunasti kaikki odotukset – ja vitsit miten ihanan tunnelmallinen miljöö.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERALapsille me valittiin Continental breakfast, joka sisälsi kaksi skonssia, hillolla ja voilla, sekä hedelmälautasen ja tuoremehun. Se oli kyllä erittäin riittävä ja ylikin jäi. Mä tilasin Pancake brekun, mutta en millään jaksanut koko kasaa pannukakkuja, vaikka ne maistuivatkin paikan omalla whiskeysiirapilla höystettynä superherkullisilta. Miika valitsi All American aamiaisen, sen verran kaihoisia katseita pannukakkukasani sai, että siirsin suosiolla osan toisella puolelle pöytää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uninen herra Pupukin lähti myös mukaan Pispalaan. Miika varasi meille pöydän etukäteen, suosittelenkin tekemään pöytävarauksen viikonloppuisin, ja näin kesäaikaan on kuulemma aina enemmän asiakkaita. Terassiltakin löytyy parisenkymmentä asiakaspaikkaa, jotka ovat käytettävissä jos tilaa löytyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cafe Pispala lupaa viedä asiakkaansa makumatkoille maailman ympäri viikoittain vaihtuvan menunsa ansiosta, ja istuessamme brunssilla tuntuukin, että olisimme jossain muualla kuin koti-Suomessa. Pieni kahvila on täynnä ihmisiä ja iloinen puheensorina on tauotonta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiukkaa vääntöä jo vuodesta 2010 asti :”D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cafe Pispala on auki keskiviikosta sunnuntaihin, lounas- ja illallismenu vaihtuu viikoittain. Pispalan tunnelmallisille serpenttiiniteille en kyllä itsekseni lähde autolla kurvailemaan, mutta pakko päästä mahdollisimman pian testaamaan lounaskin.

Cafe Pispala
Pispankatu 30
Ke – Pe 11-20
La 10-20
Su 10-16

3 Comments

 1. Laura 1.8.2016

  Heippa Maj! Brunssipaikka näyttää ihanalta! Vinkkaisitko muutenkin mielestäsi parhaita ravintoloita Tampereelta :) Olemme tulossa mieheni kanssa sinne muutamaksi päiväksi ja mietimme ruokapaikkoja. Olisi kiva kuulla hyviä suosituksia :) Mukavaa loppukesää perheellesi!

  Vastaa
  • Maj 1.8.2016

   Täältä blogista pitäisi löytyä lisää mun ravintolavinkkauksia tämänkin postauksen avainsanojen takaa, kurkkaahan ->

   AVAINSANAT:RAVINTOLAT / RUOKA / TAMPERE / TAMPERE TÄRPIT

   Vastaa
 2. Laura 2.8.2016

  pitääpä käydä katsomassa, kiitos :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *