OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi kun voisinkin kertoa, että vitsit, kylläpä  on hellettä pukannut ja säät ovat suosineet meitä lomalaisia. Kuvista voisi päätellä jotain muuta, mutta ne onkin otettu sinä yhtenä päivänä, kun saimme nautiskella auringosta ja suhteellisen lämpimästä päivästä. Lomalla on kyllä muuten ollut aika ihanaa.

Lähdimme viime torstaina reissuun, ja tulimme tänä iltana takaisin kotiin. Jostain syystä tuntuu ihan siltä kuin olisimme olleet pidempäänkin poissa. Ajelimme Tuurin kyläkaupan (ekaa kertaa siellä!) kautta Ylivieskaan. Kalajoella tuli myös hengailtua useampana päivänä, siellä kun on kaikenlaista kivaa tekemistä lapsiperheille. Kylpylässä tarkeni polskutella ja itseasiassa lapset kyllä uivat meressäkin. Itse jäin värjöttelemään rannalle, hampaat kalisi pelkästä sympatiastakin jo, huh!

Loppuviikoksi on luvattu aurinkoa, bongasin tänään iltapäivälehden otsikoista, että kauan kaivattu helleaalto saapuisi vihdoinkin tänne Suomeen. Toivottavasti ennustukset pitävät paikkansa, jos vaikka pääsisi tekemään yhden reissun Yyteriin vielä tänä kesänä.

-Maj

1 Comment

  1. pia/aurinkokujalla 20.7.2016

    Nyt on ollu kolme suht hyvää päivää, ilmojen suhteen.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *