Omistan tällä hetkellä muutamakin metallinhohtoisen hameen, näissä kuvissa näkyvän hameen lisäksi kaapistani löytyy tämä midimittainen hamonen sekä eräs pallomainen minihame eli bailuhame! Repesittekö viimeiselle kuvalle, ei saakeli sentään, kaikkea sitä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lähiaikoina kuitenkin tämä väljä, epämääräinen lerpake on päätynyt päälleni useamman kerran, varmaan siksi, kun se on niin helppo vaate yhdistää.  Muistattehan asukuvat viime viikolta, niissä puin tämän saman hameen kanssa neulepaidan?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki – Zara
Toppi ja hame – Mango
Kengät – Reebok
Laukku – Furla

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja Reebokeistani tulee joka kerta mieleen Ida. Itseasiassa hänkin syttyy kultahameille, katsokaa vaikka! Läheiset ystävät alkavat varmaan hiljalleen muistuttaa toisiaan, mitäpä luulette? Ainakin siltä vaikuttaisi, sillä ystäväni kommentoi Tallinnan asuuni, että se on kuin suoraan hänen kaapistaan. <3

-Maj

1 Comment

  1. Marja 13.7.2016

    Kivat nuo Reebokin kengät. Olen harkinnut samanlaisten tilaamista. Millainen mitoitus noissa on? Onko normi kokoa vai isompaa/pienempää?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *