Olkkarimme on jatkuvasti muutosten kourissa, koska pojan majanrakennusvietti on päässyt valloilleen. Touhukkaana hän pinoaa tyynyjä ja virittelee vilttiä tuolien väliin. Mä en itse ihan älyttömästi nauti tyynyjen pöllyyttelemisestä ja muusta asiaan kuuluvasta, mutta hitsi vieköön, en viitsi ohjata häntä omaan huoneeseensa jatkamaan leikkiä, koska eihän se olisi yhtään sama asia. Olen muutenkin vähän lipsunut sille linjalle, että antaa touhuta, jos lapset ovat tappelematta. Sain sen käsityksen muuten Pistetaulukko-postauksen kommenteistanne, että teilläkin nahistellaan?

Lapsuudenkodissani ei olkkarissa paljoa majoja rakenneltu, äidillä oli kaikki paikat aika tiptop nimittäin. Toisaalta meillä kaikilla kolmella lapsella oli omat huoneet ja omakotitalon pihalla sai kyllä touhuilla rauhassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten tyytyväinen pieni tyyppi, naama loistaa kuin Naantalin aurinko! Pölyt saa kyllä aina nopsaan imuroitua ja pyyhkäistyä, vaikka tunnustan miettineeni pariin otteeseen, että taasko pitää raahata koko talouden tyynyt lattialle – niiden takaisinvieminen ei olekaan nimittäin yhtään niin hauskaa… :D

-Maj

12 Comments

 1. Honnaw 16.7.2016

  Voi ihana touhuaja! :D ite en oo mikään siisteysintoilija ollu viimeseen kolmeen vuoteen kun asunto on niin pieni ja ahdas, mutta yks mikä saa mut näkemään punasta on tyynyjen pöllyyttäminen ja niiden päällä hyppiminen ja talsiminen. Nyt alkaa kyllä sekin jo olemaan ihan fine kun tuo oma tillikäinen ei usko mitään kun on niin pieni ja parasta on jos saa heittää kaikki tyynyt lattialle tai kiivetä tyynyvuoren päälle pomppimaan!

  Vastaa
  • Maj 17.7.2016

   Joskus on parasta vaan luovuttaa, pääsee itsekin helpomalla, eiks ni? :) <3

   Vastaa
 2. Anna-Mari 16.7.2016

  Haha, samat touhut täällä! 😊 Ärsyttävän ihanaa! 😊

  Vastaa
 3. Juuli 16.7.2016

  Ah, vielä näin aikusenaki rakastan majoja. Niitä on ihana rakentaa pikkusten kans. Oon aatellu, et jos arki käy joskus liian tylsäksi niin pystytän teltan keskelle olohuonetta :D

  Vastaa
  • Maj 17.7.2016

   No hei, meillä on kotona tällä hetkellä sohvan toisella puolella tiipii :D Ja nyt on ihan oikea teltta pystyssä takapihalla (välillä se on siirretty tuohon lasitetetulle terassille) kun ollaan täällä Ylivieskassa!

   Vastaa
 4. Meiju 17.7.2016

  Ajattelen samoin… Toisaalta ärsyttää, kun sotketaan kodin yhteiset tilat, mutta toisaalta.. Niin symppiksiä nämä pienet rakentajat! Eli peukku, että maltat olla rento!

  Vastaa
  • Maj 17.7.2016

   Nooo, se menee vähän niin, että toisena päivänä olen rento – ja toisena päivänä tiukkismutsi… :P

   Vastaa
 5. Tuulia 17.7.2016

  Tuo vaihe kestää niin lyhyen aikaa ihmiselämässä..meilläkin rakenneltiin majoja tyynyistä, siitäkin jo aikaa😊

  Vastaa
  • Maj 17.7.2016

   No tuo on totta! Aika kuluu liiankin nopeasti, se on yksi hujaus vain – ja haikein mielin ajattelen pientä majanrakentelijaani <3

   Vastaa
 6. Wonder 20.7.2016

  Pakko kysyä miksi myös pojan pitää näyttää tytöltä?

  Vastaa
  • Maj 20.7.2016

   Miksi kyselet noin höpsöjä?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *