No, nyt se sitten starttas vihdoinkin, Miikankin kesäloma. Tänne Mansesteriin ja vissiin koko Suomeen on luvattu suhteellisen surkeita kelejä, mutta ihan sama. Ei toki pidä heittää kirvestä kaivoon, kyllä se siitä vielä saattaa muuttuakin, eiks niin? Tällä kertaa me ei ajateltu paeta koleutta kauemmaksi, sillä tarkoituksena on suunnata vaan entistä pohjoisempaan. Ylivieskan mummo on hiillostanut meitä jo tovin, kuulemma viime visiitistä on kamalan pitkä aika. Ensiksi kylläkin käydään mutka Tallinnan kautta, mutta sitten suuntana on Ylivieska ja mahdollisesti Kalajoki.

Toki sateet vähän vie lomafiilistä, mutta kai se on vaan parempi kaivaa tämä lista esiin ja keskittyä olennaiseen, eli koitetaan vaan ottaa rennosti. Hei, jos kaipaatte Tampereella sadepäivän tekemistä, niin miten olisi Vapriikin Jääkauden Jättiläiset-näyttely, meidän lapset ainakin tykkäsivät. Vantaan Heurekassa me ei olla muuten koskaan käyty, mitä sanotte, kannattaako mennä 4- ja 6-vuotiaiden kanssa? Erittäin mielelläni kuulisin myös millaisia lomasuunnitelmia teillä on? Irtoaisiko jotain hyviä vinkkejä kotimaan matkailuun?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näihin lämpöä hehkuviin kuviin ja tunnelmiin on kiva palata – ja ainahan sitä voi alkaa suunnittelmaan uutta reissua, vaikka jos lähtisi sitten syksyllä loskaa pakoon ;)

-Maj

 

3 Comments

 1. Mari 10.7.2016

  Tietomaa Oulussa on mielestäni paljon parempi paikka pienten lasten kanssa kun Heureka! Eikä Ylivieskasta ole kun se reilu tunnin matka Ouluun:)

  Vastaa
 2. J 11.7.2016

  Oletteko käyneet Otamuksella Sastamalassa? Siellä on sympaattinen kahvila sillan kupeessa, mahdollisuus uida ja grillata makkaraa laavulla. Kahvilalta lähtee myös eri pituisia patikointireittejä. Siuron läpi ajaessa on kivat kesämaisemat, mutta tänne pääsee myös Porintien kautta. Mukava kohde spontaanille kesävierailulle, lyhyen etäisyyden päässä Tampereesta. :)

  Vastaa
  • Maj 11.7.2016

   Ei kyllä olla käyty, kiitos vinkistä! Mä laitan ton ylös :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *