paavo nurmi puolimarathon

Eilen Turussa järjestettiin jo 25. Paavo Nurmi Marathon -tapahtuma, johon itse otin ensimmäistä kertaa osaa puolimaratonin merkeissä. Lähdin Turkuun jo perjantai-iltana, valvoskeltiin vähän turhan myöhään ja herättiin aamulla jännittyneinä. Mä lähdin uteliaana testaamaan tämänhetkistä juoksukuntoani ja tietty haastaamaan itseäni. Päivä oli todella helteinen, aurinko ”helli” juoksijoita ja ainakin oma juoksuni oli kyllä kieltämättä aika tuskainen, viimeiset kolme kilometriä suorastaan raahauduin eteenpäin, eikä edes maalin näkyminen tsempannut laittamaan vauhtia jalkoihin. Porukkaa tuupertui reitin varrelle ja kuulemma jopa muutama jäniskin joutui jättämään juoksun kesken. Tarkaksi ajakseni tuli lopulta 2.09.37 – ja itseasiassa se taitaa jäädä hitaimmaksi juoksukseni ikinä.

Odottelin, että kamut saapuivat maaliin ja siinä hetken ihmeteltyämme kävimme hakemassa mitalit & herkkukassit, ja suuntaisimme mustine varpainemme Hennan luokse palautumaan. Linkutin portaat parvelle ja kaaduin urheilutopissani suoraan sänkyyn – ja siihen sammuin, hahah! Päikkärit ja safka teki todella hyvää ja illalla riitti taas voimia vähän juhlistaa juoksusta suoriutumista, hyvä me!

-Maj

2 Comments

  1. Piia 4.7.2016

    Onnittelut juoksusta! Helteellä kova suoritus.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *