Voi vitsit, mun arkistoista löytyi vielä yhdet helteen kyllästämät asukuvat Rebekasta. Tämä on jotenkin ihan hölmö tilanne, tiedättekö mulla olisi vaikka miten paljon asiaa ja kuvamatskua, mutta todella vähän aikaa istua tietokoneella. Kyproksen matkavinkit-postaus on vielä tekemättä, mutta lupaan, että senkin aika tulee vielä ;)

Tässä kuitenkin ne kuvat, 6-vuotiaalla neidillä on päällä yksi hänen lempimekoistaan, Papulta saatu Waffle-mekko, jota muuten löytyy aikuisillekin. Mammatyylien puolella se aikuisten Waffle itseasiassa vilahtikin, jos haluat kurkistaa, niin löydät sen tästä. Papulla näytti muuten olevan alet meneillää, ihanaa Straw-mekkoa ainakin oli vielä jäljellä useammassa koossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mekko – Papu *gifted
Sandaalit – Zara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rebekka oli ihan päivettynyt papu, he-heh. Hiukset ovat kietaistu tämän hetken lempikampaukselle, sotkunutturalle, jonka tyttö nimesi uudelleen jätskitötteröksi  :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oi voi, aurinko ja lämpö. Loma on enää muista vaan ja rusketuskin on päässyt haalistumaan. Kyllähän tuo vähän hiljaiseksi vetää, kun katselee tämän viikon sääennustetta, hyi!

-Maj

7 Comments

 1. Milla 5.7.2016

  Ihana mekko! Kelpuuttasin kyllä itsellekkin!

  Vastaa
  • Maj 5.7.2016

   Tuo on, niin rento ja simppeli :)

   Vastaa
 2. inkkari 5.7.2016

  Tosi kaunis mekko ja nätisti sopii tötterö Rebekalle.

  Vastaa
 3. Wendy 5.7.2016

  Siis ihana mekko vau! Mietin tuota pitkään meidän pikku tyypille, mutta ei ole tullut hommattua. Ehkä se päätyy vielä meidänkin kaappiin (ehkä myös munkin :D)

  Vastaa
  • Maj 5.7.2016

   Se on kyllä kaunis mekko munkin mielestä, toivottavasti te molemmat löydätte omanne :)

   Vastaa
 4. Henrika 6.7.2016

  Tuo mekko on ihana! Hommasin juuri kesäkuussa tuon itselleni ja pian 1,5 vuotta täyttävälle tytölleni :) näyttää ihanalta Rebekankin päällä!

  Vastaa
  • Maj 8.7.2016

   Voi kiitos, mekko on kyllä ihana ja varmasti teidän pieni neiti on siinä supersuloinen ilmestys :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *