Haa, me päästiin kuin päästiinkin tämän loman aikana niin Kalajoelle, kuin Yyteriinkin, jes! Porin Yyterin 6 kilometrin mittainen hiekkaranta on kyllä koettava vähintää kerran kesässä, kesän bucket-list on taas yhden kohdan verran lyhyempi.

Yyterin hiekkadyyneissä on jotain maagista kieltämättä, tästä Tampereelta hurauttaa sinne reippaasti alle parissa tunnissa, ei paha matka ollenkaan. Miika palailee maanantaina takaisin sorvin ääreen, mutta me jatketaan lasten kanssa kotoilua vielä monta viikkoa – ehkäpä houkutellaan mun veli vaikka seuraksi ja suunnataan auton nokka kohti Poria toistamiseenkin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli kyllä niin ihana päivä, onneksi tuli lähdettyä, vaikkakin reissulla kadotin pankkikorttini, mutta se on jo ihan toinen tarina. Punottiin muuten yhdessä ystävien kanssa ensi kesälle jo alustavia suunnitelmia, mahdollisesti vuokrataan mökki porukalla, ehkäpä juurikin Kalajoelta.

Pakko kysyä: Kalajoki vai Yyteri? Miksi?

-Maj

9 Comments

 1. Maarit 22.7.2016

  En ole koskaan vuokrannut mökkiä kummastakaan, mutta jos puhutaan ihan paikasta niin ehdottomasti Yyteri! Ei Suomesta löydy toista vastaavaa rantaa ja dyynejä, vaikka Kalajokikin hieno on.

  Vastaa
 2. Katja 22.7.2016

  Heips, kysymykseni ei liity tähän aiheeseen mitenkään, mutta osaisitko neuvoo mikä kokoluokka Niken Air maxeissa on? En pääse kauppoihin sovittelemaan joten tilaisin netistä… Normi kengissä mun koko on 37(-37,5).

  Vastaa
 3. M 22.7.2016

  Ehdottomasti Kalajoki! Yyterissä kerran kävin ja se riitti. Toki hieno paikka se on mutta rannalla ei voinut kuvitellakaan olevansa kun ilma kuhisi pieniä hyönteisiä jotka tunkeutuivat suuhun ja joka paikkaan. Myös haju rannalla oli kamala. Ehkä meille sattui vaan huono päivä mutta siitä ei jäänyt ollenkaan positiivinen kuva joten ei tulisi ensimmäisenä mieleen lähteä sinne. Kalajoki on niin ihana paikka! Onneksi se on myös lähellä asuinpaikkaani Oulua. Eipä senkään takia Yyterissä tulisi käytyä, että se on toisella puolen Suomea. Oulussa on ihana ranta itsessäänkin Nallikarissa ja siellä tulee kesäpäiviä vieteltyä. Myös Hailuodossa on ihana ranta, jossa suosittelen käymään jos Oulussa kesällä lomailee:)

  Vastaa
 4. Hanna 22.7.2016

  En ole koskaan ollut Kalajoella joten Yyteri! Se on kyllä ihana paikka, suuntaan sinne ensi viikolla! :)

  Vastaa
 5. mirka 23.7.2016

  Mä asun aika tarkkaan puolessa välissä kumpaakin, mutta en (noloa kyllä) koskaan ole käynyt kummassakaan! Pitäisi kyllä nyt ryhdistäytyä, ihania kuvia sinulla Yyteristä ainakin!

  Vastaa
 6. helipaulan 23.7.2016

  Yyteri on helmi!
  Pitäähän sitä porilaisena omaansa puoltaa.
  Kävittekö muuten testaamassa Helmeä?

  Vastaa
  • Maj 24.7.2016

   Ei käyty, mikä se semmonen on? :O

   Vastaa
   • Elina 25.7.2016

    Helmi on Yyteriin tänä kesänä avautunut uusi laivan muotoinen rantaravintola. Sinne pääsee Yyterin hotellin kohdalta.

    Täytyy myöntää, etten ole tänä kesänä vielä käynyt Yyterissä vaikka olen porilainen… Onneksi on vielä pari viikkoa kesälomaa, toivottavasti säät suosii!

    Vastaa
 7. Heiiid 28.7.2016

  Näin uutena Ylivieskalaisena olen viimeaikoina tajunnut, kuinka mahtava paikka tuo Kalajoki oikein on. Siellä voi nimittäin tehdä IHAN KAIKKEA, ja ranta on rauhallinen ja ihana! Se seikkailupuisto Pakka on loistopaikka, uskon että nauttisit siellä käynnistä varmasti :) Lisäksi on kaikki suppailut, kartingit, melonnat, vaeltamiset, issikkavaellukset jne jne mahdollista. Se Kallan matka veneellä voisi myös olla kiva, jos et ole siellä käynyt. Kalla on nimittäin todella ihana, kaunis paikka <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *