Hei, muistatteko vielä tämän postauksen? Kerroin olleeni Mitja Kortepuron kuvattavana – ja nyt vihdoinkin lopputulos on täällä teidänkin nähtävissä. Kuvat kyllä toimitettiin mulle jo aikaa sitten, mutta kuten edellisessä postauksessa kerroin, ajanpuute on vaivannut. Mitjan kuvattavana oli tosi luonnollista olla, hän osasi ohjeistaa pienissä asioissa ystävällisesti, enkä ollut yhtään vaivaantunut. Olen myös päässyt seuraamaan Mitjan työskentelyä lasten kanssa, ja siinä hommassa hän on todella elementissään. Mitja pärjäsi loistavasti tänä vuonna Suomen ammattivalokuvaajat ry: n Vuoden muotokuvaajakisassa, hääsarjassa naiselle napsahti tuplavoitto.

mitja1 mitja2

Paita – Gina Tricot
Bomber – H&M
Laukku – Furla
Hame ja kengät – Mango

mitja3

Tämä haaleanvaaleanpunainen vekkihame on tänä kesänä ollut jälleen ajankohtainen, omani ostin joskus nelisen vuotta sitten Mangosta. Muistan sen erittäin hyvin siksi, että hame oli ihan pakko saada, vaikka se oli vyötäröltä napakka. Olin synnyttänyt Samuelin kuukausi takaperin. Vekkihame käy ihanasti erilaisten yläosien kanssa, lookista saa rennon yhdistämällä hameen collegepaitaan, spagettiolkaintopin kanssa se käy juhlavimmissakin tilaisuuksissa ja särmikkyyttä siihen saa bomberilla tai nahkatakilla. Jalkaan voi sujauttaa korot, sandaalit, ballerinat tai veikka tennarit, kaikki toimii.

mitja4 mitja5 mitja6 mitja7 mitja8 mitja9

Mua hakemaan tulleet Miika ja lapset päätyivät myöskin kameran eteen. Sain laadukkaiden asukuvien lisäksi ihania muistoja itselleni. Mitjan kuvia pääset kurkkimaan kätsysti lisää hänen virallisilla FB-sivuilla – tai Instagramissa (studio_mitja_kortepuro)

Mitä tykkäätte kuvista? Entäpä asusta?

-Maj

2 Comments

 1. Arle 7.7.2016

  Kauniita kuvia :) Pakko sanoa, että lasten kuvaajana Mitja oli kyllä ihan huippu! Toinen kuvaaja, joka saa mahtavasti kontaktin lapsiin on Kaisu Jouppi

  Vastaa
  • Maj 8.7.2016

   Kaisu on kyllä myös huippu – mahtava tyyppi + erittäin taitava kuvaaja eli loistava kombo!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *