Tuleeko Flow-fiilistelyt jo korvista ulos? Ei hätää, multa tulee vain tämä muutamalla kuvalla höystetty postaus, sillä keskityin festaroimaan, en niinkään kuvaamaan. Bailattiin ja fiilisteltiin Idan kanssa täydet kolme päivää, ja kyllä, oli aivan ihanaa. Perjantaina startattiin Flow-meiningit purjehtimalla kimaltavilta Bik Bok -etkoilta suoraan Suvilahteen, ihan lähelle festarialuetta.

Keikkoja olisi voinut katsella enemmänkin, mutta mihin se aika oikein menee? Sunnuntain Ruger Hauer & Regina sekä Sia jäivät viimeisimpinä mieleeni. Flowssa oli keikkojen lisäksi hyvää safkaa, huikea tunnelma, uusia ja vanhoja tyyppejä ja mulla tietty koko ajan ykköspimu kainalossa. Sadetakkiakaan ei tarvittu kertaakaan. Omat festariasuni eivät olleet mitenkään kovin hiottuja kokonaisuuksia (viimehetken paniikki) ja sitä paitsi huppari/nahkatakki kombolla pärjäsin aika hyvin. Kuinka kliseistä onkaan todeta, että kulunut viikonloppu oli varmasti yksi kesän parhaimmista, mutta niin se vain oli.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKiitos Flow, ensi vuonna ihan varmasti uudestaan!

-Maj

2 Comments

 1. mummu 16.8.2016

  Ihanan aurinkoisia kuvia. Kolme päivää loman jälkeen töissä, vettä sataa, kyllä kesä sais jatkua.

  Vastaa
  • Maj 17.8.2016

   NO ainakin vielä elokuun! :*

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *