Osallistuin Gugguun ihanaan brunssitilaisuuteen viime viikon torstaina Helsingissä ollessani. Ohjelmassa oli herkullinen brunssi ja muotinäytös, jossa pienet mallit loistivat kilpaa. Varmaan olettekin törmänneet jo tapahtumasta tehtyihin blogipostauksiin sekä ehkä kuviin Facebookissa tai Instagramissa? Gugguu-tiimi oli saanut apua tapahtuman järjestämiseen kolmelta bloggaavalta kaunottarelta, Hannalta, Metiltä ja Kaisalta. Järjestelyt oli viimeisen päälle mietitty ja tapahtuma oli juuri niin kaunis kuin kuvitella saattaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gugguun syksy näyttää raikkaalta, kesän pastellinväristen ihanuuksien jälkeen. Omaa silmääni miellyttää erityisesti tummansininen (blueberry) ja punainen (winered) yhdistettynä raikkaaseen, valkoiseen taittavaan, beigeen (whiteberry). Merkiltä ilmestyy uutuutena toppatakit- ja haalarit, joista veikkaankin suurta hittiä. Pehmoisen tuntuiset, kauniin yksinkertaiset takit saivat brunssivieraissakin aikaan huokauksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA gugguu brunssi 6

Vasemmalla kuvassa tapahtumajärjestelyissä mukana olleet, Metti, Kaisa ja Hanna. Oikealla Sanni ja minä, meitä luultiin tuolloinkin siskoksiksi, hassua. Kuvat Julia Toivola.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

All together! Tässä näkyykin tulevaa toppaa, mitä pidätte? Tämä uusi trikoomallisto on julkaistu viime keskiviikkona, oletteko jo ehtineet tekemään hankintoja? Tiesittekö, että Helsingin Stockmannin lastenvaateosastolta löytyy Gugguun popup-myymälä?  Tarjolla on trikoovaatteiden lisäksi jotain collegeakin, mikäli niitä on vielä jäljellä?

Kiitokset vielä Gugguun supertiimille brunssikutsusta, oli oikein ihana aamupäivä lastenvaatteiden parissa.

-Maj

3 Comments

 1. Eve 10.8.2016

  Ompa todella ihana juurikin tuo sininen. Taitaa taas veljentytön vaatekaappi saada täytettä. :-D

  Vastaa
 2. Milla 10.8.2016

  Ihania vaatteita, malleja ja tarjottavaa😃 takit näyttää niin makeilta!

  Vastaa
 3. Esteri 10.8.2016

  Jaa että mitäkö pidän? No sitä että tuollaista takkia saisi tulla myös aikuisten mallistoon!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *