Syksyhän se sieltä sateineen alkaa hiljalleen puskea päälle ja meikkigeimit alkaa taas tauon jälkeen! Kesällä sitä pärjää niin paljon vähemmällä ehostuksella, päivettynyt nudenassu on pelkästään freesi. Syksyn tullen on toisaalta mukavaa vaihtelua kääriä jälleen hihat ylös, kaivaa sudit ja meikit taas esiin. Tähän aikaan huomaan, että ihoni alkaa myös tuntua kuivalta, joten on syytä panostaa myös sen hoitamiseen, kosteusnaamiot kaapista käyttöön myös.

Kauppoihin tipahtelee syksyllä paljon ihania meikkiuutuuksia, joista löytyy aina joitain uusia tuotteita omiinkin arkimeikkirutiineihin. Sain Pariisilaisesta aamusta kotiiviemisikseni goodiebagin, jonka syövereistä löytyi tämän hetken käytetyin huulituotekomboni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKestävät korallihuulet olen tehnyt kahdella tuotteella: mattaisella huulikynällä (Infallible Matte Max, sävy 001 Silencio) ja kosteuttavalla huulivoiteella (Infallible Sexy Balm, 102)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA”Tuputtelen” ensin pohjalle mattamaisen tuotteen ja sen jälkeen lisään huulivoidemaisen punan, että saan haluamani syvän ja kiiltävämmän lopputuloksen. Päivän mittaan tulee useamman kerran lisäiltyä tätä huulivoidetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAYllä vasemmalla kuvassa lopputulos näkyy  parhaiten aidon värisenä, mitä pidätte? Kiinnittäkää tosiaan huomiota vain huuliin, sillä väsynyt festarimuija ei jaksanut tehdä silmämeikkiä ja kulmakarvatkin jätin harottamaan luonnontilaan. Koko olemus muuten pikkuisen piristyy kauniin sävyisellä punalla, eikä sen välttämättä tarvitse olla se räikyvänpunainen? Saapas nähdä innostunkohan tummista huulipunista tässä syksyn mittaan, kynnethän mulla on jo siinä sävyssä :)

-Maj

5 Comments

 1. Kesä 16.8.2016

  Tuleeko nuo tuotteet syksyllä kauppoihin? Sokoksiinkin?

  Vastaa
  • Maj 17.8.2016

   Moikka Kesä! Tulee varmasti Sokoksille, ellei ole jo :)

   Vastaa
 2. mummu 17.8.2016

  Sievän luonnolliset, pidän:)

  Vastaa
  • Maj 17.8.2016

   Kiitokset! Mäkin ihastuin näihin niin paljon, että en oo muita tässä välissä käyttänytkään :)

   Vastaa
 3. Maria 26.8.2016

  Ihanat! Onko sinulla kuvissa huultenrajauskynä myös ollut käytössä? Mikä?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *