Ystäväni koti on kuin asukkaansa, pieni ja niin sievä. Mietin juuri tässä, että voikohan kotia kuvailla herkäksi? Jos voi, niin sitäkin se on. Ikkunalaudoilta löytyy viherkasveja ja keittiönpöydällä on kukkasia, aina. Kylppärin purkeista voi helposti päätellä, että asukki on intohimoinen luonnonkosmetiikkafani, ja ekologiset valinnat näkyvät niin siivouskaapissa kuin keittiössäkin. Pöydältä voi napata ohimennen siemennäkkäriä ja voin luottaa, että Idan kaappien kätköistä löytyy herkullista raakasuklaata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jätin jälkeeni prinsessalöhönurkkauksen. Tänään sain todistusaineistoa siitä, että se on vieläkin siinä, parasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idan loihtima puolimaratonpäivän lounas, tuohon kylkeen nappasin vielä pari palaa leipää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarpeeksi kun availtiin suklaarasioita, niin saatiin lopulta mulle sopiva mietelause, hähä!

Muistan viime talvena sen hetken, kun sain tietää varmaksi, että Ida muuttaa Helsinkiin. Taisin olla ensimmäinen joka tiesi uudesta työpaikasta, koska olin siinä vieressä puhelimen soidessa. Olin niin onnellinen toisen puolesta, tottakai, ja samalla se oli mulle henkilökohtaisesti pieni maailmanloppu. Halasin, onnittelin ja pidättelin kyyneleitä. Menin kotiin itkemään ristiriitaista oloani. Nyt tuntuu, että asioiden pitääkin olla juuri näin, aivan kuin näin olisi aina ollut. Nytkin vähän itkettää, kun mietin miten ihanan tyypin olen saanut elämääni, sellaisen pienen pippurisen naisen, johon luotan melkein enemmän kuin itseeni.

-Maj

 

6 Comments

 1. Terhi 7.8.2016

  Ihailen tapaasi puhua aina niin hujan kauniisti ystävistäsi, se on ihanaa.

  Vastaa
  • Maj 9.8.2016

   Moi Terhi! Voi vitsit, emmä kyllä edes voisi muulla tapaa kirjoittaa tai puhua, läheisimmät ystäväni ovat todellisia kultakimpaleita, joista pidän kyllä kiinni viimeiseen asti, kynsin ja hampain. :D <3

   Vastaa
 2. taru 8.8.2016

  Ihanasti sanottu tuo luottamishomma! taidan tietää, mitä sillä tarkoitat. Itsellänikin on yksi sellainen ystävä. :)

  Vastaa
  • Maj 9.8.2016

   Kyllä, Ida on sellainen ystävä, jolle voi kertoa kaiken, ihan kaiken. Sellaisetkin jutut, mitä on edes vaikea sanoiksi pukea ja sanoa ääneen. Puolikas lause oikeastaan riittää – ja hän tietää jo. että mistä on kyse <3

   Vastaa
 3. Inkkari 8.8.2016

  Pikku tippa silmäkulmaan, niin nätisti kerroit ystävästäsi.

  Vastaa
  • Maj 9.8.2016

   Kaikista rakkaimmista ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *