Luulisin, että Flow-väsymykseni alkaa olla takanapäin vihdoinkin ja on aika suunnata katse tulevaan viikonloppuun, sillä Blockfestit starttaa perjantaina, ja vaikka tässä ollaan oltu menossa vähän enemmän ja vähemmän, niin olen silti superinnoissani! Kolmatta vuotta mennään samalla jengillä, viikonlopusta tulee ihan varmasti huippu. Blockfestit ovat myös festarikesän päättäjäiset, ja niiden jälkeen on varauduttava hiukan haikeaan fiiliksen: tässäkö tämä kesä nyt sitten oli?  No, ennen haikailua on parasta ottaa kesän parhaista bileistä kaikki irti, eikö vaan, kai tekin olette tulossa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAb4b0OLYMPUS DIGITAL CAMERAb7b9OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nähdään festeillä – tulkaa ihmeessä moikkaileen jos törmäillään! Elän niillä Flow:n lukijatapaamisilla läpi syksyn :*

-Maj

2 Comments

 1. Eve 18.8.2016

  Hei kiva! Ehkä taas törmätään. :-)

  Vastaa
  • Maj 19.8.2016

   No joo, todellakin me törmätään! :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *