Yhtenä kauniina kesäiltana kiertelimme ympäri kaupunkia, ohitimme Pikku Kakkosen puiston, kävelimme koskenrantaa pitkin Verkatehtaalle, ohitimme Laukontorin ja päädyimme Ratinaan jätskille.

Tänä kesänä olen pysähtynyt katselemaan kotikaupunkiani vähän kuin vierailijan silmin näyttäessäni äidilleni paikkoja, kävellyt tuttuja reittejä ja matkalla osoittanut lempikahviloitani ja kivoja putiikkeja. Itsekin olen huomannut muutamia paikkoja, joihin on aina pitänyt poiketa, mutta jostain syystä koskaan en ole saanut aikaiseksi. Yksi sellaisista oli muuten edellisen postauksen Cafe Pispala.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mietittiin myös yhdessä Miikan kanssa, että miksi niin harvoin tulee käveltyä kesäiltaisin kaupungissa? Varmaan koska aina on jotain ohjelmaa ja lasten nukkumaanmenoaika on tullut vastaan. Nyt kun muksut ovat kasvaneet, he jaksavat tallustella (Samuel pyöräillä) paremmin kanssamme vähän pidempiäkin matkoja, eikä ole niin kiirus unillekaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teppo, entinen citykoira, on nykyään vähän ihmeissään kaupungissa. Hän on lähiöitynyt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMama <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tylsää meillä ei kyllä missään nimessä ole koko kesänä ollut! Seuraavana bucketlistalla on Sara Hildenin taidemuseo (Ron Mueckin näyttely), Ohanan burgerit kauppahallissa, vierailu Kahvilaputiikki Ansarissa, seikkailu Varalan Urheiluopiston Flowparkissa ja olisihan se aika kiva testailla suppailuakin, vitsit! Välttämättä ihan kaikkialle ei keretä, sillä nyt on enään 10 päivää eskarin alkuun, apua!

-Maj

1 Comment

  1. Maakku 2.8.2016

    Ihana vihreä paitamekko! Mistä se on?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *