OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJos teillä on mielessänne joku tietty kynsilakkasävy, jota ei etsinnöistä huolimatta ole löytynyt mistään, tai haluaisitte jotain ihan kreisiä kynsilakkaa, niin menkäähän tsekkaamaan Cesars Shopin tarjonta. Putiikki sijaitsee Helsingin keskustassa (Vuorikatu 22), mutta kyllä se ainakin meikäläisen mittapuun mukaan on pikkuisen piilossa, toki ilman Sapea en tätä kynsilakkataivasta olisi edes osannut etsiskellä.

Cesarsin valikoimasta löytyy varmaan kaikki mahdolliset (ja mahdottomatkin) kynsilakkasävyt ja merkkejä on tarjolla ihan perus Essiestä lähtien. Hyllyiltä löytyy myös kynsienhoitotarvikkeita, mahdottoman kattava valikoima holo-lakkoja, lämpötilan mukaan väriä vaihtavia Heat Index -lakkoja(!!!) ja glittereitä. Verkkokaupasta saa toki myös tilattua kotiin, mutta suosittelen piipahtamaan paikan päällä. Me tyttöjen kanssa ihasteltiin ainakin tunnin verran kynsilakkarivistöjä ja kiljahdeltiin kun kohdalle osui ihan täydellisiä sävyjä. Mä hillitsin itseni ja ostin vain yhden Color Clubin holo -lakan sekä hoitavan Zoyan Naked Manicure -lakan, jotka näkyykin kuvissa. 

Hullaantunut,
Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *