Asukuvat ovat olleet aika harvassa täällä blogissa, vaikka kesällä on parasta kuvailla ja pukeutuminenkin on jotenkin kiinnostavampaa. Tänä kesänä ei kuitenkaan hellehepeneissä olla hirveästi hilluttu, mä olen lähinnä käyttänyt mustaa bomber-takkia tai nahkatakkia, mustia culotteshaalareita, pilllifarkkuja tai väljiä housuja. Poikkeuksiakin on kuten metallinhohtoinen hame ja valkoinen vekkihame, jotka ovat tuoneet vähän piristystä tyyliini.

Näissä kuvissa mä olet muutenkin vähän synkän näköinen, omasta mielestäni vähän mietteliäänä, mutta varmasti joku voisi sen toisinkin tulkita. Mielialani ei kuitenkaan missään nimessä ollut yhtä musta kuin vaatteet, päin vastoin, all good. Toivottavasti sielläkin?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aurinkolasit – Folli Follie
Paita – Cristelle & Co.
Nahkatakki – Mango
Laukku – LV
Housut – Bull & Bear
Kengät – & Other Stories

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaipaatteko asukuvia blogiin, vai jotain ihan muuta, mitä?

-Maj

2 Comments

  1. Marianne 18.8.2016

    Täältä peukku asukuville! :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *