*kaupallisessa yhteistyössä IKEA

Kesän aikana meille on tullut hyvin tutuksi Tampereen IKEA-tavaratalon ravintola ja etenkin lasten lihapulla-annokset, sillä nimenomaan IKEA-lihapullat ovat Samuelin lempiruokaa, sen enempää vähättelemättä tai liioittelematta.

Lihapullien ystävien kannattaakin nyt laittaa kalentereihin ylös kansainvälinen lihapullapäivä ti 23.8. jolloin täällä Tampereen Keskustorilla järjestetään #IKEAlihapullapäivä -tapahtuma. Tapahtumassa on tarjolla IKEA FAMILY -jäsenille lihapullia sekä kasvispullia vapaaehtoista maksua vastaan. Lihapulla-annoksista saatu tuotto menee Pelastakaa Lapset ry:lle, joten varmasti moni mielellään syö ilmaisen annoksen ja antaa normaalisti annokseen menevän hinnan hyvään tarkoitukseen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti ti 23.8. klo 12-18 myös neljällä muulla paikkakunnalla, Helsingissä (Narikkatorilla), Turussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Jos et ole IKEA FAMILY -jäsen, niin ei haittaa, liittyminen onnistuu kätevästi myös paikan päältä tekstiviestillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä osallistun tapahtumaan täällä Tampereella ja olen paikalla keskustorilla klo 14-15, joten saa tulla moikkailemaan, jos innostutte lähtemään liikenteeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eihän IKEA-tavaratalossa käydessä voi ohittaa kesän aikana freesattua ravintolaa – tai ainakin meidän on viimeistään lasten toiveesta aina mentävä hakemaan nämä klassikkopullat, muusilla tietty! Toki, ranskalaisversiokin löytyy, kuten kuvasta näkyy. Mä itse otan aika usein kasvispullat, oletteko maistaneet?

-Maj

6 Comments

 1. Inkkari 20.8.2016

  Onko nämät kuvat Ikeasta? En ole itse syönyt lihapulla-annoksia, aika hyvältä näyttää siihen hintaan verrattuna☺

  Vastaa
  • Maj 21.8.2016

   Moikka! Nämä on joo Tampereen IKEA-tavaratalon ruokalassa napsaistu :) Kasvispyörykkä-annos maksaa tosiaan vähän alle femman, joten kannattaa käydä testaamassa :)

   Vastaa
 2. Annukka 21.8.2016

  Moi!

  Täytyykin maistaa kasvispullat joku kerta :) Etenkin kun Tampereen ikea kutsuu muutaman viikon kuluttua.

  Pakko kysyä sinulta myös kosmetologi-suosituksia Tampereella. Tarkoituksenani on ihan vain mennä ihon puhdistukseen/kosteuttavaan kasvahoitoon ja kulmien värjäykseen. Olen juuri muuttanut Tampereelle enkä ole täysin vakuuttunut googlailujen perusteella. Vinkkejä? :)

  P.s kerrankin kun kommentoin, pakko antaa positiivista palautetta blogistasi. Olen seurannut sitä lähes alkuajoista ja on ollut mahtava ”elää” kanssasi ala- ja ylämäkiä. Lapsesi ovat kasvaneet vauhdilla ja sinusta on kypsynyt vahva aikuinen nainen :) Tsemppiä ja iloa kohta alkavaan syksyyn <3 Vaikkei se taidakkaan olla lempivuodenaikasi… :D

  Vastaa
  • Maj 21.8.2016

   Moi Annukka! No voi vitsit miten kivasti sanottu, kiitos ihana <3 Mä tosiaankin vähän jo jännitän, jopa vähän pelkäänkin syksyä. Jos luonnonmukaisilla tuotteilla tehty kasvohoito yhtään inspaa niin voin suositella lämpimästi Keidas by Lumoa! Mä olin siellä viime talvena ihan superihanassa hoidossa, kurkkaa http://www.keidasbylumo.fi Kulmien siistiminen & värjäys luonnistuis varmasti ainakin Olo Urban Spassa :)

   Vastaa
 3. HannaK. 22.8.2016

  Heippa! Mulle ei nyt ihan selvinnyt, kuuluuko ilmaisannokseen huomenna lihapullien lisäksi myös nuo ranskalaiset/muusi ja voiko annoksen koon valita? Vai onko tarjolla tosiaan ainoastaan lihapullia? :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *