Joko neuleet on kaiveltu esille sieltä kaapin perukoilta? Mä oon jo mennyt niin pitkälle, että hypistelin kaupassa villakangastakkia, hahah! Tämä alkusyksy on pukeutumisen kannalta aika ihanaa aikaa, kun voi vielä viilettää paljain säärin (tai ainakin nilkoin) ja käyttää kevyempiä kenkiä. Se on erittäin lyhyt aika kun Suomessa voi yhdistää farkut sandaaleihin tai nilkkurit hameeseen, siis ilman sukkahousuja. Mulla oli tämä kuvien neulemekko + paljaat sääret Blockfesteillä ja jalassa pitkävartiset Niken Air Force 1:t. Niin tavallinen, rento asu, mutta aika moni kyseli silti neulemekon alkuperää. Eilen mulla oli sama mekko farkkujen kanssa puettuna ja sain asusta pari kuvaa, sillä ystäväni innostui tekemään debyyttinsä asukuvaajana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Farkut – Bull & Bear
Laukku – LV
Kengät – H&M

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samaan mekkoon voisin yhdistää villasukat – ja käpertyä syvälle sohvan nurkkaan. <3

-Maj

3 Comments

 1. Lara 25.8.2016

  Ihana mekko! Löytyikö ihan Tampereen Vero Modasta?

  Vastaa
  • Lara 25.8.2016

   Ja hinta?

   Vastaa
   • Maj 26.8.2016

    Mä en muista tarkkaan mitä se maksoi, mutta ei se kallis ollut :) Ideaparkin Vero Modasta löytyi :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *