OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maailman surkein poseeraaja iski jälleen Lorealin aamiastapahtumassa, haha. Onneksi kuvia tuli kaunistamaan tämä kaunis neitokainen ;)

Edelliset kolme päivää ovat olleet pitkiä, niin että illalla olen viimeisillä voimilla pessyt meikit ja nukahtanut kesken lauseeni. Olen pitkästä aikaa ehtinyt osallistua tapahtumiin, tapaamaan ihmisiä, käymään rauhassa kahvilla sekä syömässä, viettää aikaa Helsingissä asuvien ystävieni kanssa – ja tänään kerettiin jopa pyörähtämään keikalla.

Keskiviikkona mua odotti synttäriylläri, Ida oli bookannut yön meille uutuuttaan hehkuvaan F6-hotelliin. Nautittiin illallista Richard McCormickin & Ville Relanderin uusimmassa raflassa, Holidayssa. Sekin oli niin hana paikka – hyvää safkaa, inspiroiva, kaunis miljöö. Yhtä ihanaa on kuitenkin olla täällä Idan luona, hotellihuonettamme pienemmässä, mutta sitäkin suloisemmassa asunnossa. Saan nauttia Idan tekemiä supersmoothieita ja hölistä monien viikkojen kuulumiset.

-Maj

4 Comments

 1. laura 6.8.2016

  Mistä tuo iiiiihana paita on?

  Vastaa
  • Maj 7.8.2016

   Moi Laura! Se on ihan vaan Zarasta :)

   Vastaa
 2. millamainen 6.8.2016

  Ihana asu sulla! Toi paita on supermagee! Mäkin haluaisin jonkun reilumman kauluspaidan, mutta näyttäisin vauvamasun kanssa varmaan entistä muumimmalta. Ostan varmaan siitä huolimatta! :D

  Vastaa
  • Maj 7.8.2016

   No ehottomasti suosittelen – ja vaaleansininen on kyllä aika kiva :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *